Ευχάριστος πονοκέφαλος

Ραντεβού με την πρόκριση έχει το βράδυ της Τρίτης ο Ολυμπιακός, που υποδέχεται στο Καραϊσκάκη την Αντερλεχτ με στόχο την πρόκριση στους "16" του Champions League.

Η απόδοση των Ντομίνγκες, Βάις και Ολαϊτάν στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης έχει δημιουργήσει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο για τον Μίτσελ, ο οποίος δεν έχει κατασταλάξει για το αρχικό σχήμα και ειδικότερα για την επιθετική γραμμή.

Το δέλεαρ

της πρόκρισης στους "16" του Champions League είναι τεράστιο και ο ισπανός τεχνικός κράτησε φρέσκους όσους προορίζει για το αρχικό σχήμα κόντρα στους βέλγους και γι' αυτό έμειναν εκτός αποστολής οι Μανωλάς, Σαλίνο, Σαβιόλα και εκτός αρχικού σχήματος οι Βάις, Ολαϊτάν.

Ωστόσο η απόδοση των δύο τελευταίων πρόσθεσε έξτρα πονοκεφάλους στον Μίτσελ, έστω και ευχάριστους. Κι αυτό γιατί οι Βάις και Ολαϊτάν, που ήρθαν από τον πάγκο έδωσαν την απαραίτητη ενέργεια, ώστε ο Ολυμπιακός να ξεπεράσει το εμπόδιο του αξιόμαχου Αστέρα Τρίπολης. Οι δύο παίκτες με την απόδοσή τους έθεσαν υποψηφιότητα για την αρχική 11άδα, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Τσόρι Ντομίνγκες, που δεν προοριζόταν για τους αρχικούς εκλεκτούς του Μίτσελ.

Keywords
Τυχαία Θέματα