Δράση απατεώνων στην Κατερίνη

Πολίτες προσπαθούν να εξαπατήσουν "δήθεν" εκπρόσωποι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης νομού Πιερίας (ΕΟΔνΠ) "Ο Τόπος Μου", που -σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η Ομάδα- "κάνουν επισκέψεις σε σπίτια και ζητούν από τους πολίτες να προσφέρουν χρήματα, φάρμακα και τρόφιμα για το Κοινωνικό Ιατρείο και το Παντοπωλείο".

Η ΕΟΔνΠ κινητοποιήθηκε, μόλις ενημερώθηκε από πολίτες που αντιλήφθηκαν τέτοιου είδους "κινήσεις". Μάλιστα, τις τελευταίες δέκα ημέρες αναφέρθηκαν δύο με τρία τέτοια περιστατικά, είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το ιδρυτικό μέλος της ομάδας

Ηλίας Τσολακίδης.

Σε ένα από τα περιστατικά, ο "δήθεν" εκπρόσωπος της ΕΟΔνΠ "πήγε στο σπίτι μητέρας μέλους της συντονιστικής επιτροπής μας και η κυρία, επειδή ακριβώς γνώριζε ότι εμείς δεν δεχόμαστε χρήματα και δεν πηγαίνουμε σε σπίτια, ειδοποίησε το γιο της" ανέφερε ο κ. Τσολακίδης.

Η ΕΟΔνΠ καλεί όλους όσοι αντιληφθούν τέτοιου είδους προσπάθειες εξαπάτησης να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 6981 66 51 58. Υπενθυμίζει δε, ότι "δεν διαχειρίζεται χρήματα, δεν δέχεται χρηματικές δωρεές και ποτέ δεν συγκεντρώνει τρόφιμα, φάρμακα ή ρούχα χτυπώντας την πόρτα του διπλανού".

Πηγή: ΑΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα