Κρίσιμη συνάντηση

Το μέλλον των αγροτικών κινητοποιήσεων κρίνεται στη σημερινή συνάντηση των υπουργών Οικονομικών, Αγροτικής Ανάπτυξης, Εργασίας και Περιβάλλοντος με αντιπροσωπεία Θεσσαλών αγροτών. Την ελπίδα να έχει θετική έκβαση η συνάντηση, μετά και την εξαγγελία για τη θέσπιση του αγροτικού πετρελαίου, εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάξιμος Χαρακόπουλος, μιλώντας σε εκδήλωση στα Φάρσαλα. Στο μεταξύ, ικανοποιημένοι από τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης εμφανίζονται οι αγρότες που πρόσκεινται στο

Πανελλαδικό Συντονιστικό Όργανο, οι οποίοι ανακοίνωσαν τη διάλυση των μπλόκων την ερχόμενη Τετάρτη.

Η δέσμευση που έλαβαν στη συνάντηση - που είχαν αμέσως μετά την επίσκεψήτους στο Μαξίμου - με τον υφυπουργό Οικονομικών Γ. Μαυραγάνη και τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάξιμο Χαρακόπουλο, για τη θέσπιση αγροτικού πετρελαίου και την εξαγγελία για άμεση συγκρότηση επιτροπής προς τούτο, φαίνεται ότι διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις τους.

Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για τις δύο μετά το μεσημέρι και θα συμμετέχουν οι υπουργοί Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αθανάσιος Τσαυτάρης, Περιβάλλοντος Ευ. Λιβιεράτος, καθώς και επιτροπή αγροτών με επικεφαλής τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Καρδίτσας Βαγγέλη Μπούτα.


Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα