Διαμαρτυρίες για τη μη μετάδοση

Νομοτεχνική βελτίωση για να φορολογούνται ως μισθωτοί όσοι έχουν εισόδημα έως και 6.000 ευρώ από εποχιακή απασχόληση, κατέθεσε η αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη στο μίνι φορολογικό νομοσχέδιο, που συζητείται στην Ολομέλεια της Βουλής.
Η κ. Βαλαβάνη ενημέρωσε ότι αυτή θα είναι η μόνη αλλαγή που θα γίνει και ότι δεν θα καταθέσει ούτε θα κάνει δεκτές τροπολογίες.

Εν τω μεταξύ, οι εργασίες της Ολομέλειας συνεχίζονται με διαμαρτυρίες από τους βουλευτές της αντιπολίτευσης, καθώς το Κανάλι

της βουλής δεν μεταδίδει, ως είθισται τη συνεδρίαση για το μίνι φορολογικό άλλα τις εργασίες της Επιτροπής για το Λογιστικό Έλεγχο του Χρέους.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατηγόρησε την κ Κωνσταντοπούλου ότι χρησιμοποιεί το κανάλι της βουλής ως προσωπικό της εργαλείο προβολής , ζήτησε διακοπή της συνεδρίασης και συνέχιση της τηλεοπτικής μετάδοσης της Ολομέλειας, λέγοντας ότι το Κανάλι της Βουλής το πληρώνει ο ελληνικός λαός. Με την άποψη του συντάχθηκαν η Αντιγόνη Λυμπεράκη από το Ποτάμι και ο Λεωνίδας Γρηγοράκος από το ΠΑΣΟΚ.

Ωστόσο, τόσο ο Νικήτας Κακλαμάνης που προήδρευε αρχικώς της συνεδρίασης, όσο και ο Αλέξης Μητρόπουλος που ανέλαβε καθήκοντα προέδρου ακολούθως, δήλωσαν αναρμοδιότητα να διακόψουν και διαβεβαίωσαν ότι θα ενημερώσουν την πρόεδρο για το αίτημα των βουλευτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα