Διακοπή στο ματς Αιγάλεω-ΑΕΚ

Διεκόπη το παιχνίδι στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» ανάμεσα στο Αιγάλεω και την ΑΕΚ, καθώς ανεγκέφαλοι οπαδοί «ξαναχτύπησαν» στα τελευταία λεπτά του ματς. Πιο συγκεκριμένα, μετά το δεύτερο γκολ της Ένωσης οπαδοί εισέβαλαν εκ νέου στον αγωνιστικό χώρο και ακολούθησε νέος κύκλος συμπλοκών με την αστυνομία. Τα πνεύματα ηρέμησαν με την επέμβαση της αστυνομίας ωστόσο το ματς διεκόπη ύστερα από απόφαση του διαιτητή, ο οποίος αποχώρησε μαζί με τους βοηθούς στα αποδυτήρια.

Υπενθυμίζεται

ότι και πριν την έναρξη του αγώνα σημειώθηκαν εκτεταμένα επεισόδια. Πιο συγκεκριμένα, περίπου 20 λεπτά πριν τη σέντρα οι οπαδοί των δύο ομάδων εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές να διακόψουν το ζέσταμα τους και να επιστρέψουν στα αποδυτήρια.

Ακολούθησε... ανταλλαγή αντικειμένων και φωτοβολίδων μεταξύ των δύο «στρατοπέδων», ενώ ένας οπαδός της Ένωσης, ο οποίος δεχόταν άγρια χτυπήματα από οπαδούς των γηπεδούχων, γλίτωσε χάρη στην παρέμβαση των ποδοσφαιριστών.

Η αποκατάσταση της τάξης επετεύχθη με την είσοδο των δυνάμεων των ΜΑΤ στον αγωνιστικό χώρο και με περίπου 30λεπτη καθυστέρηση πραγματοποιήθηκε η έναρξη του αγώνα, που κατά πως φαίνεται οδηγείται σε οριστική διακοπή.

Keywords
Τυχαία Θέματα