«Διάχυτη νευραξονική βλάβη ο Μπιανκί»

Η πρώτη επίσημη ανακοίνωση για τον ακριβή τραυματισμό του Ζουλς Μπιανσί ήρθε σήμερα από την οικογένεια του Γάλλου και το νοσοκομείο που νοσηλεύεται, την οποία παρουσίασε με δελτίο Τύπου η Marussia.


«Η ακόλουθη ανακοίνωση παρέχεται από την οικογένεια του Ζουλς Μπιανσί, σε συνδυασμό με το Γενικό Νοσοκομείο Μίε και δημοσιεύεται για λογαριασμό τους από την Marussia», αναφέρει στο δελτίο Τύπου η ρωσική ομάδα και ακολουθεί η ανακοίνωση.

Σε αυτή τονίζεται πως ο Μπιανσί έχει υποστεί διάχυτη νευραξονική βλάβη, που είναι από τους πιο κοινούς τραυματισμούς στον εγκέφαλο,

αλλά και από τους πιο καταστροφικούς. Ακόμη, επιβεβαιώνεται ότι η κατάστασή του είναι σταθερή, αλλά κρίσιμη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Αυτή είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για την οικογένειά μας, αλλά τα μηνύματα στήριξης και αγάπης για το Ζουλς απ' όλο τον κόσμο είναι μεγάλη παρηγοριά για εμάς.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ειλικρινή εκτίμησή μας. Ο Ζουλς παραμένει στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Μίε.

Υπέστη μια διάχυτη νευραξονική βλάβη και βρίσκεται σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση. Οι ιατροί στο νοσοκομείο του παρέχουν την καλύτερη δυνατή θεραπεία και φροντίδα.

Είμαστε ευγνώμονες για όλα όσα έχουν κάνει για τον Ζουλς μετά το ατύχημά του.

Είμαστε επίσης ευγνώμονες για την παρουσία του καθηγητή Ζεράρ Σαϊγιάντ, Πρόεδρο της Ιατρικής Επιτροπής της FIA, και τον καθηγητή Αλεσάντρο Φράτι, Νευροχειρουργό του Πανεπιστημίου Λα Σαπιέντσα της Ρώμης, ο οποίος έχει ταξιδέψει στην Ιαπωνία κατόπιν αιτήματος της Ferrari.

Έφτασαν στο νοσοκομείο σήμερα και συναντήθηκαν με το ιατρικό επιτελείο που είναι υπεύθυνο για τον Ζουλς, προκειμένου να ενημερωθούν πλήρως για την κλινική κατάσταση του, ώστε να είναι σε θέση να συμβουλεύσουν την οικογένεια.

Οι καθηγητές Σαϊγιάντ και Φράτι αναγνωρίζουν την εξαιρετική φροντίδα που παρέχεται από το Μίε και θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους Ιάπωνες συναδέλφους τους.

Το νοσοκομείο θα συνεχίσει να παρακολουθεί και να θεραπεύει τον Ζουλς. Περαιτέρω ιατρικές ενημερώσεις θα παρέχονται όταν υπάρχει λόγος».

Keywords
Τυχαία Θέματα