Δεν τα κατάφεραν οι Νέοι του Ολυμπιακού

Το όνειρο της συμμετοχής στο φαϊναλ φορ του Next Gen series σταμάτησε στο Μπέρμιγχαμ για την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού που έχασε με 1-0 από την Αστον Βίλα και αποκλείστηκε.

Το γκολ της αναμέτρησης ήρθε στο 11ο λεπτό για την Άστον Βίλα με τον Μπερκ να εκμεταλλεύεται μια κακή αντίδραση των αμυντικών του Ολυμπιακού

και από κοντά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Χουτεσιώτη.

Οι ερυθρόλευκοι δεν μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο τόσο καλά. Προσπαθούσαν να απειλήσουν την εστία της αγγλικής ομάδας χωρίς όμως να το καταφέρνουν καθώς η Άστον Βίλα κατάφερε να φτάσει περισσότερες φορές κοντά στο γκολ.

Εκτός της φάσης του γκολ οι άγγλοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 28ο λεπτό, με τον Χουτεσιώτη όμως να αποκρούει.

Λίγα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να φτάσουν και πάλι στην εστία του Ολυμπιακού, αλλά το πλασέ πέρασε δίπλα από την εστία του Χουτεσιώτη.

Στο μεταξύ οι ερυθρόλευκοι είχαν αρχίσει να ανεβάζουν την απόδοσή τους. Αρχικά ο Καραγκούνης στο 17ο λεπτό είχε κάνει μια προσπάθεια αλλά η σέντρα-σουτ που έκανε δεν δυσκόλεψε τον τερματοφύλακα της Άστον Βίλα.

Η καλύτερη ευκαιρία για τους Πειραιώτες ήρθε στο 35ο λεπτό. Ο Σιώπης έκανε το σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, αλλά ο Γουότκινς με δυσκολία εκτινάχθηκε στη γωνία και έδιωξε την μπάλα.

Οι συνθέσεις:

Άστον Βίλα: Γουότκινς, Γουέμπ, Κινσέλα, Λίντεν, Ντoνασιάν, Λιούις, Μπάρτον, Κάρουθερς, Ρόμπινσον, Μπάρκ, Γκρίλις.

Ολυμπιακός: Χουτεσιώτης, Καραγκούνης, Λυκογιάννης, Ρουγκάλας, Λεάντρο, Μ. Σιώπης, Δ. Σιώπης (70' Βέργος), Βουτσιώτης (46' Παπασάββας), Ιωαννίδης, Γκίνο (70' Πασαλίδης), Λύρας (70' Παιδάκης).

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νέοι, Ολυμπιακού,neoi, olybiakou