«Δεν με πτοούν οι απειλές»

«Δενπρόκειται να υποκύψω σε οποιαδήποτετρομοκρατία, δεν με πτοούν οι απειλές»,τόνισε ο Δήμαρχος Αθηναίων ΓιώργοςΚαμίνης μιλώντας στο δελτίοειδήσεων του Mega,κληθείς να σχολιάσει τη φραστική επίθεση που δέχτηκε αργά χθες το απόγευμα απόυποστηρικτές της κατάληψης της βίλαςΑμαλία και ενώ συνόδευε τα 2 παιδιά του7 και 2,5 ετών.

Μιλώνταςνωρίτερα σε συνεργάτες, ο ΔήμαρχοςΑθηναίων τόνισε ότι ο ίδιος δέχεται τηδιαμαρτυρία, αλλά δεν δέχεται τέτοιαπράγματα να συμβαίνουν μπροστά στηνοικογένεια του και τα παιδιά του.

ΟΔήμαρχος επισκεπτόταν ιδιωτικά τηνΤεχνόπολη

και την εκδήλωση "Χριστουγεννιάτικηιστορία" μαζί με τα δύο του κοριτσάκιακαι ενώ ενημερωνόταν από τον διευθύνοντασύμβουλο Κώστα Μπιτζανη για τα εγκαίνιατου νέου βιομηχανικού μουσείου τηςΑθήνας, στις 27 Ιανουαρίου. Λίγο πριναποχωρήσει δέχθηκε απρόκλητη επίθεσηαπό ομάδα περίπου 15 νεαρών που δενδίστασαν μπροστά στα παιδιά του, νααπειλήσουν τη ζωή του.

Υπενθυμίζεταιότι χθες το πρωί, μιλώντας στον Αθήνα 984, ο κ.Καμίνης αναφερόμενος στη βίλα Αμαλίαεπεσήμανε την ανάγκη ανακατάληψης τωνδημόσιων χώρων.

Keywords
Τυχαία Θέματα