Δεν είναι στις προθέσεις μας οι άμεσες εκλογές

«Αυτό που έρχεται προς ψήφιση είναι υποχώρηση και συμβιβασμός. Δεν πρέπει να υπάρχει αυταπάτη ότι με μνημόνιο μπορεί να αναπτυχθεί η οικονομία, είναι υφεσιακά τα μέτρα», παραδέχθηκε ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης μιλώντας πριν από λίγο στο ΜΕΓΚΑ.

«Θα υλοποιήσουμε τις δεσμεύσεις μας ταυτόχρονα όμως διαμορφώνεται ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα αντίρροπων παρεμβάσεων», πρόσθεσε τονίζοντας πως αν αποχωρούσαμε από τη διαπραγμάτευση θα ήμασταν ανεύθυνη

Αριστερά. Αναφορικά με τις αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την ελπίδα έστω και την τελευταία στιγμή να υπάρξουν πολύ ψύχραιμες σκέψεις ώστε να αποφευχθούν ρήγματα και να μην πέσει η κυβέρνηση της Αριστεράς από βουλευτές της Αριστεράς. «Δεν είναι στις προθέσεις μας ή στην πολιτική μας οι άμεσες εκλογές», κατέληξε.

Η ΝΔ θα ψηφίσει συντεταγμένα τη νέα συμφωνία που θα έρθει στη Βουλή" τόνισε ο πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης μιλώντας στον ΣΚΑΙ, απορρίπτοντας τις εισηγήσεις για αποχή από την ψηφοφορία. Εν τω μεταξύ, στη μία συνεδριάζει υπό τον κο Μειμαράκη το Άτυπο Πολιτικό Συμβούλιο του Κόμματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα