«Χρυσό» πριμ

Πριμ ύψους 3 εκ. ευρώ ανακοίνωσε η ΕΠΟ ότι θα μοιράσει στους διεθνείς ποδοσφαιριστές για την πρόκριση της Εθνικής ομάδας στο Euro 2012, που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στα γήπεδα της Ουκρανίας και Πολωνίας.
Αναμφίβολα πρόκειται για ένα μεγάλο ποσό, αφού η ΕΠΟ δίνει το 37,5% από τα συνολικά 8 εκ. ευρώ που αναμένεται να εισπράξει
από την ΟΥΕΦΑ και τους χορηγούς μαζί.

Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές θα μοιραστούν το ανωτέρω ποσό σύμφωνα με τις συμμετοχές τους και τα λεπτά συμμετοχής στην προσπάθεια κατάκτησης της πρώτης θέσης του ομίλου.

Επίσης, Φερνάντο Σάντος, Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος συζήτησαν το πώς πρέπει να ξεκινήσει η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2012. Από σήμερα κιόλας (13/10), θα ξεκινήσουν οι επαφές με τις ομοσπονδίες της Ρωσίας και της Γαλλίας έτσι ώστε να «κλείσουν» τα φιλικά για τις 10 ή 11 Νοεμβρίου και τις 15 Νοεμβρίου.

Ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής έχει ήδη κλείσει τις καλύτερες εγκαταστάσεις που θα μπορούσε να βρει καθώς από το κέντρο των πόλεων απέχουν 45 λεπτά. Επίσης, πρέπει να πούμε ότι και ο Σάντος και ο Φύσσας επιθυμούν να αγωνιστούν στα γήπεδα της Πολωνίας αφού εκεί υπάρχουν καλύτερες συνθήκες. Η Εθνική όπου τελικά παίξει την πρώτη φάση του Euro θα ταξιδέψει τουλάχιστον 4-5 μέρες πριν την πρώτο της ματς. Να υπενθυμίσουμε πως η πρεμιέρα της διοργάνωσης θα γίνεις στις 8 Ιουνίου 2011.


Τέλος, έγινε μια σύντομη συζήτηση για το μέρος που θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία και αποφασίστηκε να ξεκινήσει στο προπονητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά για λίγες ημέρες και το βασικό στάδιο να διεξαχθεί στην Αυστρία ή στην Ελβετία.

Keywords
Τυχαία Θέματα