Χρυσό μετάλλιο η Πέρρα

Το χρυσό μετάλλιο στο τριπλούν κατέκτησε η Αθανασία Πέρρα στους Μεσογειακούς Αγώνες της Τουρκίας με επίδοση 14.48μ συνεχίοντας στο δρόμο των επιτυχιών.
Η πρωταθλήτριά μας με 14.48μ στην τρίτη της προσπάθεια τέθηκε επικεφαλής του αγώνα, χωρίς στη συνέχεια να απειληθεί, κατακτώντας την πρώτη θέση. Η Πέρρα είχε επίσης ένα άλμα στα 14.10μ και τρία άκυρα, που ευτυχώς δεν της στοίχισαν.
Αντίθετα, η Νίκη Πανέττα δεν κατάφερε να βρεθεί ανάμεσα στις νικήτριες. Με πρώτο και καλύτερο άλμα στα 13.69μ, η Ελληνίδα περιορίστηκε στην 6η θέση, ενώ είχε επίσης προσπάθειες στα 13.64μ, 13.42μ και τρία άκυρα.
Το ασημένιο μετάλλιο πανηγύρισε η Σλοβένα Σνεζάνα Ρόντιτς με 14.36μ και το χάλκινο η Αλγερινή Μπάγια Ραχούλι με 14.04μ.
Keywords
Τυχαία Θέματα