«Χρηματίστηκαν Ρεάλ Μ. και Μπαρτσελόνα»

Σάλο προκαλούν τα νέα στοιχεία της «υπόθεσης Οσασούνα» που φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο πρόεδρος της Βαγιαδολίδ, Κάρλος Σουάρες, κατηγορώντας τις Ρεάλ και Μπαρτσελόνα για χρηματισμό πίσω στο 2009.

Ο Σουάρες, μιλώντας στην εφημερίδα «Diario de Navarra», έκανε λόγο για «φιξαρισμένο» φινάλε στην αγωνιστική περίοδο 2008-2009, καταγγέλοντας την Οσασούνα για χρηματισμό της Ρεάλ Μαδρίτης με 2 εκατ.ευρώ προκειμένου να χάσει στην τελευταία αγωνιστική της

σεζόν!

Όντως, οι «μερένχες» ηττήθηκαν με σκορ 2-1, ενώ λίγες μέρες νωρίτερα, είχε ηττηθεί 1-0 και η Μπαρτσελόνα από την Οσασούνα (που γλίτωσε τον υποβιβασμό), με τον πρόεδρο της Βαγιαδολίδ ν' αφήνει αιχμές και για το συγκεκριμένο παιχνίδι στο «Καμπ Νου»!

Τις προηγούμενες μέρες έγιναν γνωστά από τη δίκη της «υπόθεσης Οσασούνα» πως σε λογαριασμό της Εσπανιόλ κατατέθηκε το ποσό των 250.000 ευρώ ώστε να λήξει ισόπαλος ο αγώνας τους και 650.000 ευρώ σε λογαριασμό της Μπέτις για δύο αγώνες.

Συγκεκριμένα 400.000 ευρώ για νίκη επί της Βαγιαδολίδ και 250.000 για να ηττηθεί από την Οσασούνα.

Οι τρεις αναμετρήσεις αφορούν την σεζόν 2013-14 και ο στόχος ήταν η Οσασούνα να καταφέρει να αποφύγει τον υποβιβασμό στην Segunda Division.

Το δικαστήριο έχει ζητήσει να γίνει έρευνα και να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί των εμπλεκόμενων συλλόγων και να εξακριβωθούν αν οι κινήσεις έχουν γίνει στις ημερομηνίες που αφορούν τα εν λόγω ματς.

Keywords
Τυχαία Θέματα