Χάνουν και την Σανγκάη

Το πρόβλημα τραυματισμού της Μαρίας Τσιαρτσιάνη αφήνει το ελληνικό δίδυμο του μπιτς βόλεϊ, εκτός του Όπεν της Σανγκάης, με συνέπεια να χάσει πολύτιμο έδαφος για την Ολυμπιακή πρόκριση.Η Τσιαρτσιάνη αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γαστροκνήμιο, όπου έχει υποστεί μερική ρήξη, κάτι που σημαίνει πως πιθανότατα να απουσιάσουν και από το Όπεν του Μισλόβιτσε (17-22/05) στην Πολωνία.

Όλα δείχνουν πως οι Τσιαρτσιάνη/Αρβανίτη θα κάνουν την επανεμφάνισή τους στο Γκραν Σλαμ του Πεκίνου (06-11/06). Όσον αφορά στο Όπεν της Σανγκάης,
θα έχουμε ελληνική εκπροσώπηση, τόσο στις γυναίκες, όσο και στους άνδρες.

Συγκεκριμένα, οι Χριστίνα Ρουμπάνη και Τζοάννα Παπαγεωργίου (Νο 37 των προκριματικών) θα ξεκινήσουν την προσπάθειά τους από τα προκριματικά στο τουρνουά των γυναικών, ενώ στους άνδρες θα έχουμε διπλή συμμετοχή με τους Γιώργο Κοτσιλιάνο/Νίκο Ζουπάνη (Νο 15 των προκριματικών) και Μάνο Ξενάκη/Φερνάντο Μπιλλήρη (Νο 19).

Τα δύο ελληνικά ζευγάρια πέρασαν bye από τον α' γύρο των προκριματικών, ενώ στο β' γύρο οι Κοτσιλιάνος/Ζουπάνης θα αντιμετωπίσουν τους Ολλανδούς Μπράουβερ/Μέουβσεν (Νο 18) και οι Ξενάκης/Μπιλλήρης τους Τούρκους Σεκερτσί/Γκεγκτεπέ (Νο 14).
Keywords
Τυχαία Θέματα