Πήραν την αδειοδότηση και τα Τρίκαλα

Το δικαίωμα να συμμετέχει στα πλέι οφ ανόδου στη Σούπερ Λίγκα απέκτησε ο ΑΟΤ, καθώς σύμφωνα με τις δηλώσεις του μεγαλομετόχου της ομάδας, Βαγγέλη Πλεξίδα, εγκρίθηκε ο φάκελος της θεσσαλικής ΠΑΕ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο κ. Πλεξίδας τόνισε: «Εγώ έκανα το χρέος μου και ανοίγει σιγά σιγά ο δρόμος για την πραγματοποίηση του μεγάλου ονείρου όλων των Τρικαλινών φιλάθλων. Παρά τα όσα γράφτηκαν περί προβλημάτων στον φάκελο της ΠΑΕ Τρίκαλα
είχα επισημάνει πολλές φορές ότι ο φάκελος που κατατέθηκε με προσωπική μου επίβλεψη ήταν άρτιος μιας και η ομάδα μας δεν οφείλει ούτε ένα ευρώ και έχει όλες τις προϋποθέσεις και δυνατότητες να παίξει στην μεγάλη κατηγορία».

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, έστρεψε πλέον την προσοχή στη συνέχεια και αναφέρθηκε πλέον στο ρόλο του κόσμου και φυσικά των παικτών: «Θα πρέπει τώρα πια οι παίκτες της ομάδας και ο κόσμος να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και στα δύο επόμενα παιχνίδια της κανονικής περιόδου αλλά και στα πλέι οφ να φέρουν την ομάδα στην Σούπερ Λίγκα».

«Ευχαριστούμε τον ΠΑΟΚ»Ο Βαγγέλης Πλεξίδας, αναφέρθηκε και στο ρόλο που έπαιξε ο ΠΑΟΚ, ευχαριστώντας προσωπικά και τον Θοδωρή Ζαγοράκη: «Ως γνωστόν αν ανέβουμε στην Σούπερ Λίγκα η καταλληλότητα του γηπέδου μας θα κριθεί από ειδική επιτροπή το καλοκαίρι. Έπρεπε λοιπόν στον φάκελο να δηλώσουμε γήπεδο αδειοδοτημένο και η μόνη ομάδα που προσφέρθηκε να μας βοηθήσει ήταν ο ΠΑΟΚ και ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και μας δόθηκε η άδεια να δηλώσουμε την Τούμπα. Τον ευχαριστώ προσωπικά γι' αυτό».
Keywords
Τυχαία Θέματα