Χαλάλι της τα καρδιοχτύπια

Η Εθνική ομάδα επικράτησε 2-1 της Γεωργίας και εξασφάλισε απευθείας την πρόκριση για τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 2012 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Πολωνίας/Ουκρανίας, συνεχίζοντας έτσι να δίνει το παρών στις μεγάλες διοργανώσεις από το 2004!Λίγο η εξέλιξη του σκορ, λίγο το γκολ του Άγγελου Χαριστέα, έφερε στη μνήμη όλων τα αλησμόνητα παιχνίδια στα γήπεδα της Πορτογαλίας, αλλά και της πρόκριση επί της Β. Ιρλανδίας με το γκολ/πέναλτι από τον

Βασίλη Τσιάρτα.

Τα στοιχεία του αγώνα:

Γήπεδο: "Μιχεϊλ Μέσχι"

Διαιτητής/Βοηθοί: Ορσάτο (Ιταλία)/ Λιμπερατόρι (Ιταλία), Φιόρε (Ιταλία)

4ος Διαιτητής: Μπεργκόνζι (Ιταλία)

Γεωργία (Κετσπάγια): Ρεβισβίλι, Κάσια, Αμισουλασβίλι, Χιζανισβίλι, Καλάτζε, Κανκάβα (42' λ.τρ. Λομπιανίτζε), Κομπιασβίλι, Γκριγκαλασβίλι (51' Ιασβίλι), Ταργκαμάτζε, Μιτσεντλίζε (65' Γκουρούλι), Μαρτσβαλάτζε.

Ελλάδα (Σάντος): Τζόρβας, Βύντρα, Κ. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σπυρόπουλος, Τζιόλης (56' Φωτάκης), Κατσουράνης, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης (68' Αθανασιάδης), Χαριστέας, Γκέκας (90' Κονέ).

Κίτρινες κάρτες: Κανκάβα (16', Γεωργία), Μιτσεντλίζε (22', Γεωργία), Ταργκαμάτζε (61', Γεωργία)-Σπυρόπουλος (43', Ελλάδα), Αθανασιάδης (74΄, Ελλάδα)

Σκόρερ: Ταργκαμάτζε (19', Γεωργία)-Φωτάκης (79', Ελλάδα), Χαριστέας (85', Ελλάδα)

Keywords
Τυχαία Θέματα