Μπάσκετ: Οι αιώνιοι έτοιμοι για το κύπελλο

Για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους, στο κλειστό του Ελληνικού, το Σάββατο το απόγευμα (18.30) με θέα στην κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας.
Για τον κάτοχο του τίτλου, Ολυμπιακό θα απουσιάσει ο Είσι Λο. Ο Αμερικανός

γκαρντ δεν συμμετείχε ούτε στην προπόνηση της Παρασκευής - η οποία έγινε παρουσία των αδελφών Αγγελόπουλων στο κλειστό του Ελληνικού- με αποτέλεσμα να μην μπορεί να τον υπολογίζει ο Ντούσαν Ίβκοβιτς. Εκτός αποστολής αναμένονται επίσης να είναι και οι Δημήτρης Κατσίβελης, Ανδρέας Γλυνιαδάκης και Παναγιώτης Βασιλόπουλος.Στην αντίπερα όχθη ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετωπίζει προβληματα.
Την τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει του τελικού Κυπέλλου παρακολούθησε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος δήλωσε: " Είμαστε χορτάτοι από τίτλους, αλλά θέλουμε κι άλλους. Θέλουμε την νίκη αύριο στον τελικό».
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος συναντήθηκαν το πρωί της Παρασκευής στο γραφείο του αθλητικού εισαγγελέα. Και ότι μετά το τέλος αυτής της συνάντησης οι διοικήσεις των δύο ομάδων εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

"Οι διοικήσεις των ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ΚΑΕ Ολυμπιακός εν όψει του αυριανού τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας καλούν τους φιλάθλους:

1) Να συμβάλλουν στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα μεταξύ δύο ιστορικών ομάδων
2) Να απομονώσουν κάθε αντιαθλητική συμπεριφορά
3) Να συνδράμουν τις αρχές στη διασφάλιση της τάξης και της ομαλότητας και
4) Να αποδείξουν έμπρακτα το σεβασμό τους στο θεσμό του Κυπέλλου και στη διεθνή φήμη των δύο ομάδων".

* Επτά ονόματα διεθνών διαιτητών θα μπουν στην κληρωτίδα για τον 37ο Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Τύπου του κλειστού γυμναστηρίου του Ελληνικού μια ώρα και 15 λεπτά πριν από την έναρξη της αναμέτρησης και τα επτά ονόματα είναι τα εξής: Αναστόπουλος, Γκόντας, Κορομηλάς, Σχινάς, Τανατζής, Φούφης, Χριστοδούλου. Κομισάριος της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Μάνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα