Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός, μέρος 2ο

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα στις 21:45-Novasports 2, στον δεύτερο προημιτελικό της σειράς με τους πράσινους να δείχνουν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για το σπάσιμο της έδρας.

Ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει και φέτος, πως είναι ομάδα που του αρέσουν τα δύσκολα και αποψινός, δεύτερος, προημιτελικός κόντρα στην Μπαρτσελόνα, είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να το αποδείξει στην πράξη.
Η

πρόκληση, μετά και τα όσα προηγήθηκαν στο παιχνίδι της Τρίτης, είναι για τον Αργύρη Πεδουλάκη και τους παίκτες του είναι τεράστια.

Εκτός του ότι θέλει την νίκη για να κάνει το 1-1 και να φέρει την σειρά στην Αθήνα με το πλεονέκτημα της έδρας να είναι στα χέρια του Παναθηναϊκού, οι παίκτες των «πράσινων» είναι αποφασισμένοι να δώσουν απαντήσεις. Σ

τον πρώτο αγώνα αδικήθηκαν κατάφορα, αφού κάποιοι τους «έκλεψαν» την νίκη μέσα από τα χέρια τους. Αυτό όμως λειτούργησε ευεργετικά στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού, δίνοντας περισσότερα από ένα κίνητρα για μία νίκη που θα φέρει τα πάνω κάτω.

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χωρίς αγωνιστικά προβλήματα με τον Αργύρη Πεδουλάκη να έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους.

Keywords
Τυχαία Θέματα