«Μπαίνω στο γήπεδο για την νίκη»

Ανεβαίνουν οι πολιτικοί τόνοι όσο πλησιάζει η ημέρα των εκλογών, οι οποίες αναμένεται να εξελιχθούν σε θρίλερ και να σημάνουν την είσοδο νέων πολιτικών δυνάμεων στο Κοινοβούλιο. Ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Ανατροπή» του Μega, ξεκαθάρισε ότι -ως έχουν τα πράγματα- δεν θα προχωρήσει σε μετεκλογική συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ. «Μπαίνω στο γήπεδο για την νίκη, όχι για την ισοπαλία ή την ήττα» ανέφερε ο κ. Σαμαράς
τονίζοντας ότι «αδύναμες κυβερνήσεις σε μία περίοδο που απαιτούνται ισχυρές αποφάσεις, θέλουν μόνον όσοι εκπροσωπούν το φαύλο πολιτικό σύστημα και δεν επιθυμούν να αλλάξει τίποτα».

«Δεν έχω τίποτα με τον κ. Βενιζέλο, ωστόσο δεν εμπιστεύομαι το ΠΑΣΟΚ» τόνισε ο κ. Σαμαράς, προσθέτοντας ότι επιθυμεί να αλλάξει την Ελλάδα και όχι να μοιράζει υπουργεία.

Ο κ. Σαμαράς υπογράμμισε παράλληλα ότι ο αυριανός πρωθυπουργός δεν μπορεί να είναι άλλος από τον αρχηγό του πρώτου κόμματος.

Στο μεταξύ, την διαβεβαίωση πως η ανακοίνωση της ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογών είναι πλέον θέμα ημερών, έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Ο Παντελής Καψής, σεβόμενος, όπως ανέφερε, τη σχετική διαδικασία που υπάρχει , επανέλαβε ότι εντός της εβδομάδας ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος θα επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Σύμφωνα με πληροφορίες η συνάντηση θα γίνει μεθαύριο Μεγάλη Τετάρτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα