Ασημένιο στην κωπηλασία

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η ελληνική τετράκωπος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας του Πόζναν της Πολωνίας.

Οι Τζιάλλας, Τσίλης, Αγγελόπουλος και Χρήστου έκαναν εντυπωσιακή προσπάθεια στο δεύτερο μισό της κούρσας τους και κατάφεραν να ανατρέψουντην εις βάρος τους κατάσταση.

Μέχρι τα μισά της διαδρομής το ελληνικό πλήρωμα ήταν στην τέταρτη θέση, ωστόσο στη συνέχεια κατάφερε να προσπεράσει την Ολλανδία και την Λευκορωσία και να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο με 5:57.00. Στην πρώτη θέση ήταν η Μεγάλη Βρετανία με 5:55.70.

Στον άλλον τελικό

της ημέρας η δίκωπος με τους Γιώργο Κόνσολα και Γιάννη Πέτρου τερμάτισαν στην πέμπτη θέση στον τελικό.

Στο διπλό σκιφ γυναικών το νέο δίδυμο με τις Νικολαΐδου και Ασουμανάκη έμειναν 7η θέση στην τελική κατάταξη αφού στον μικρό τελικό πήραν την πρώτη θέση με χρόνο 06:55.90.

Στο μικρό τελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών ο Σπύρος Γιάνναρος και ο Στέφανος Ντούσκος κατέλαβαν την έκτη θέση και 12η στην τελική κατάταξη. Στην ίδια κατηγορία στις γυναίκες, οι Τσιάβου και Δημάκου κατέλαβαν την 3η θέση με χρόνο 07.09.23 πίσω από τα πληρώματα τηςΕλβετίας και της Ρουμανίας.

Τέλος, στον μικρό τελικό του σκιφ ελαφρών βαρών ο Παναγιώτης Μαγδανής τερμάτισε στην πρώτη θέση με χρόνο 06:59.900 και έτσι πήρε την 7η θέση στην τελική κατάταξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα