Αποθέωση Φαν Πέρσι από τα ΜΜΕ

Ο Ρόμπι Φαν Πέρσι αποθεώνεται από τον αγγλικό, αλλά και τον ευρωπαϊκό τύπο, στα ρεπορτάζ του αγώνα από το «Ολντ Τράφορντ».

Ο Ολλανδός άσος με το χατ τρικ που πέτυχε, ουσιαστικά έδωσε την πρόκριση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ ο ξένος Τύπος στέκεται και στην απόδοση του Ντε Χέα, καθώς ο ισπανός κράτησε όρθια την πρωταθλήτρια Αγγλίαςστις δύσκολες στιγμές



Dailymail: «Ο Ρόμπιν έσωσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Ο Φαν Πέρσι με χατ τρικ κράτησε τους «κόκκινους διαβόλους» μέσα από ματς... φωτιά στο Τσάμπιονς Λιγκ, αποτέλεσμα που... αφαιρεί και την πίεση από τον Ντέιβιντ Μόγιες»

BBC:

«Το χατ τρικ του Φαν Πέρσι χάρισε την πρόκριση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Κόκκινοι Διάβολοι νίκησαν 3-0 τον Ολυμπιακό και πέρασαν στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ».

Sky Sports: «Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι έστειλε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα προημιτελικά. Ο Ολλανδός έκανε χατ τρικ με και οι Κόκκινοι Διάβολοι ανέτρεψαν το πλεονέκτημα δύο γκολ που είχε από το πρώτο παιχνίδι ο Ολυμπιακός».

Mirror: «Το χατ-τρικ του Ρόμπιν Φαν Πέρσι έστειλε τους Κόκκινους Διαβόλους στους "8: του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ολλανδός πέτυχε τα γκολ, σε μία συναρπαστική βραδιά στο "Ολντ Τράφορντ", όπου η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες απέκλεισε τους πρωταθλητές Ελλάδος».

The Telegraph: «Το χατ-τρικ του Φαν Πέρσι διαλύει την γκρίνια για τον Μόγιες. Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι ανέστησε τη σεζόν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ένα μεγαλειώδες χατ-τρικ, οδηγώντας τη Γιουνάιτεντ στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αν και η συμμετοχή του Ολλανδού τίθεται υπό αμφισβήτηση, αφού τραυματίστηκε στα τελευταία λεπτά και αποχώρησε με φορείο».

Daily Express: «Ο Φαν Πέρσι σφράγισε την ανατροπή. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκρίθηκε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού το χατ-τρικ του Ρόμπιν Φαν Πέρσι τη βοήθησε να νικήσει τον Ολυμπιακό με 3-0 στη βραδιά και 3-2 στο σύνολο».

The Times: «Ο Φαν Πέρσι έσωσε τη Γιουνάιτεντ. Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι πέτυχε χατ-τρικ, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να νικάει 3-0 τον Ολυμπιακό και να προκρίνεται στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ανατρέποντας το μειονέκτημα του 0-2 από το πρώτο παιχνίδι».

Daily Star: «Η πραγματική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σηκώθηκε στα πόδια της. Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι ενέπνευσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ορμήξει στους "8" του Τσάμπιονς Λιγκ με μία συναρπαστική νίκη επί του Ολυμπιακού στο "Ολντ Τράφορντ"».

Sporting Life: «Ήρωας ο Φαν Πέρσι για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το χατ-τρικ του Ρόμπιν Φαν Πέρσι έδωσε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεν συνολική νίκη 3-2 επί του Ολυμπιακού στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ».

Marca: «Ο Φαν Πέρσι ξενέρωσε τον Μίτσελ. Τρία γκολ από τον Ολλανδό άσο έβαλαν τέλος στην πορεία του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Μίτσελ είχε ευκαιρίες στο Ολντ Τράφορντ αλλά τα γκολ του Φαν Πέρσι έστειλαν τους Κόκκινους Διαβόλους ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης».

As: «Ο Φαν Πέρσι έκανε την ανατροπή για την Γιουνάιτεντ με χατ τρικ. Ο Ολλανδός, που αποχώρησε τραυματίας, πέτυχε τρία γκολ, ένα με πέναλτι. Ο Ολυμπιακός του Μίτσελ έχασε αρκετές ευκαιρίες μπροστά σε έναν μεγάλο Ντε Χέα»!

Gazzetta dello Sport: «Τριπλός Φαν Πέρσι, η Μάντσεστερ Γ. απέκλεισε τον Ολυμπιακό (3-0). Μία βραδιά επιπέδου Γιουνάιτεντ, μία από τις λίγες καλές βραδιές σε μια άθλια σεζόν για τους Κόκκινους Διάβολους»

Tuttosport: «Μάντσεστερ, καθάρισε ο Φαν Πέρσι. Ο Ολλανδός είναι ο ήρωας της Μάντσεστερ Γ. καθώς χάρισε μια μαγική βραδιά πετυχαίνοντας χατ-τρικ και έδωσε την πρόκριση στη Γιουνάιτεντ για τους «8» εις βάρος του Ολυμπιακού, σώζοντας τον Μόγιες»

El Pais: «Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Ολυμπιακός 3-0: Οι παίκτες του Μόγιες ανέτρεψαν το 2-0 του πρώτου αγώνα και προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ»

Goal Espana: «Ο Φαν Πέρσι πέρασε την Γιουνάιτεντ. Ο Ολλανδός επιθετικός έλαμψε στο Ολντ Τράφορντ και με χατ τρικ γύρισε τον αγώνα των 16 κόντρα στον Ολυμπιακό τσεκάροντας το εισιτήριο της Γιουνάιτεντ στα προημιτελικά...»

L' Equipe: «Ο Φαν Πέρσι έσωσε την Γιουνάιτεντ. Με πολύ καλή εμφάνιση και χατ τρικ από τον Ολλανδό οι Κόκκινοι Διάβολοι πέτυχαν ευρεία νίκη σε βάρος του Ολυμπιακού (3-0 μετά το 0-2 στο πρώτο ματς) και προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ».

Goal.com: «Το χατ-τρικ του Ρόμπιν Φαν Πέρσι έδωσε την πρόκριση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Κόκκινοι Διάβολοι ανέτρεψαν εντυπωσιακά το μειονέκτημα που είχαν, νικώντας με 3-0 τους πρωταθλητές Ελλάδος, για να προκριθούν στους "8" του Τσάμπιονς Λιγκ».

France Football: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει πεθάνει».

O Jogo: «Ελληνική τραγωδία, έργο του Φαν Πέρσι»

A Bola: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 3-0 τον Ολυμπιακό και προκρίθηκε»

Record: «Η ανατροπή έγινε στο ρυθμό του Φαν Πέρσι»

Keywords
Τυχαία Θέματα