Αποπέμφθηκε ο υπεύθυνος της έρευνας για την ΧΑ

Αποπέμφθηκε από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών ο υπεύθυνος αξιωματικός για την παρακολούθηση της δράσης της Χρυσής Αυγής. Οι λόγοι για την αντικατάστασή του δεν έχουν γίνει επισήμως γνωστοί, αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι «διαφωνούσε με την παρακολούθηση των δραστηριοτήτων στελεχών νομίμου κόμματος χωρίς εισαγγελική εντολή. Εν τω μεταξύ, την απαγόρευση της συγκέντρωση της Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων στο Σύνταγμα,
αύριο, Σάββατο αποφάσισε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.
«Η δημοκρατία είναι ισχυρή στη χώρα μας και αυτή τη στιγμή διαθέτει όλο το νομικό οπλοστάσιο για να αντιμετωπίσει τον νεοναζισμό και κάθε μορφή βίας" τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου κατά τη συνάντηση του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μετά και τη νέα προκλητική κίνηση της Χρυσής Αυγής, να καταθέσει μήνυση κατά στελεχών και βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.

«Σιγά μη φοβηθούμε», απαντά το ΠΑΣΟΚ», μέσω twitter, κάνοντας λόγο για εγκληματική και ναζιστική οργάνωση.

Την ίδια ώρα, επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ ότι πυροδοτεί την πολιτική ανωμαλία, την ίδια ώρα που την υπηρετεί η Χρυσή Αυγή, δια του κυβερνητικού εκπροσώπου. «Όλες οι δυνάμεις που προέβλεπαν την καταστροφή, προσπαθούν τώρα να φέρουν την καταστροφή, επειδή οι προσδοκίες τους διαψεύδονται. Αλλά η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται. Ούτε από τη Χρυσή Αυγή, ούτε από κανέναν», δήλωσε ο κ. Κεδίκογλου.

Νωρίτερα, η Κουμουνδούρου σε ανακοίνωση της ανέφερε πως «η προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία είναι η απάντηση στους τακτικισμούς της Χρυσής Αυγής».

Προηγούμενη είδηση
Keywords
Τυχαία Θέματα