Αποθέωση του Ν. Γκάλη

Εντυπωσιακή και συναισθηματικά φορτισμένη ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσε η ΚΑΕ Αρης προς τιμήν του Νίκου Γκάλη στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, το οποίο πλέον μετονομάζεται σε «Νίκος Γκάλης».
Στην εκδήλωση που παρακολούθησαν περίπου έξι χιλιάδες θεατές στο κατάμεστο Αλεξάνδρειο παρατάχτηκαν οι παλαιοί συμπαίκτες και αντίπαλοι του έλληνα σουπερ σταρ, ενώ τη στιγμή
που πάτησε στο παρκέ ο Νίκος Γκάλης, συγκινημένος από τα χειροκροτήματα και τα συνθήματα, ήταν έντονα φορτισμένη.
Κατά τη διάρκεια του φιλικού προς τιμήν του τεράστιου Νίκου Γκάλη έγινε γνωστό από τον αρμόδιο υπουργό Γιάννη Ιωαννίδη, πως με το εντολή του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά πλέον το Αλεξάνδρειο θα λέγεται «Nick Galis Hall».
Στο άκουσμα αυτό ο μεγάλος άσος του παρελθόντος ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος, με το όνομα του στο παρκέ του γηπέδου.
Ακολούθησε φιλικό παιχνίδι των σύγχρονων ομάδων του Αρη και της Λιμόζ, διάρκειας είκοσι λεπτών εν μέσω αποθέωσης βέβαια του μεγάλου Νίκου Γκάλη.
«Αυτό είναι το σπίτι μου και αυτοί είναι η οικογένειά μου. Είναι η πρώτη φορά που νιώθω έτσι, από τότε που γεννήθηκε η κόρη μου», δήλωσε μέσα σε αποθέωση ο θρύλος του μπάσκετ.
Μάλιστα στη οροφή του Αλεξάνδρειου υψώθηκε και θα υπάρχει από εδώ και στο εξής η φανέλα του Αρη με το νούμερο έξι που φορούσε ο μεγάλος άσος.
Keywords
Τυχαία Θέματα