Αποκαλύψεις από... Σίλβα

Κοντά στον Ολυμπιακό έφτασε το 2005 ο Βραζιλιάνος αμυντικός.

Με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο του Ολυμπιακού και την ατμόσφαιρα που δημιούργησε στο γήπεδο Καραϊσκάκη στο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν μίλησε ο Βραζιλιάνος αμυντικός, Τιάγκο Σίλβα. Μεταξύ άλλων ο αρχηγός της γαλλικής ομάδας αποκάλυψε ότι το 2005 είχε φτάσει κοντά στο να φορέσει

τα “ερυθρόλευκα” αλλά τελικά συνέχισε την καριέρα του στη Ρωσία. Μιλώντας στην εφημερίδα Real News ο Σίλβα τόνισε:

“Ήταν πραγματικά φανταστικό κοινό. Μία ωραία ατμόσφαιρα για να παίζεις ποδόσφαιρο. Και ήταν ένα δύσκολο ματς για μας. Στο πρώτο ημίχρονο περάσαμε πολύ δύσκολα. Δεν το περιμέναμε, αιφνιδιαστήκαμε από την επιθετικότητα του Ολυμπιακού. Στην επανάληψη όμως είχαμε τον έλεγχο και φτάσαμε στη νίκη. Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι είναι μία μεγάλη ομάδα που έχει τις δυνατότητες να διεκδικήσει μέχρι τέλους την πρόκριση στην επόμενη φάση. Καμία ομάδα δεν θα είναι ήσυχη μαζί του”, είπε ο Βραζιλιάνος και πρόσθεσε:

Το καλοκαίρι του 2005, φεύγοντας από την Πόρτο, παρουσιάστηκε η ευκαιρία να έρθω στον Ολυμπιακό. Είχα ρωτήσει και μάθει αρκετά πράγματα για την ομάδα. Τελικά, όμως, για διάφορους λόγους δεν έγινε η μεταγραφή και συνέχισα στη Μόσχα και την Ντιναμό. Ήμουν πολύ κοντά".

Keywords
Τυχαία Θέματα