Απίστευτα επεισόδια στην Πεύκη!

Η βία έκανε ξανά την εμφάνισή της στα ελληνικά γήπεδα και μάλιστα με πολύ άγριο τρόπο σε αναμέτρηση του τοπικού πρωταθλήματος της Αθήνας. Σκηνές απίστευτης βίας με συγκρούσεις σώμα με σώμα μεταξύ οπαδών, μαχαιρώματα και φωτιές στο γήπεδο της Πεύκης, με απολογισμό τέσσερις τραυματίες, εκτυλίχθηκαν λίγο πριν το τέλος του αγώνα μπαράζ ανάμεσα στην Πεύκη και τον Περαμαϊκό, για την άνοδο στη Δ' Εθνική.
Ολα ξεκίνησαν στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Περαμαϊκός μείωσε σε 2-1. Αμέσως μετά έκαναν την εμφάνισή τους
στο γήπεδο κουκουλοφόροι, οι οποίοι εισέβαλαν στην εξέδρα κρατώντας στιλέτα, καδρόνια και λοστούς και επιτέθηκαν στους οπαδούς του Περαμαϊκού.  Ακολούθησαν συμπλοκές σώμα με σώμα, ανάμεσα στις δύο πλευρές με αποτέλεσμα τρία άτομα να μαχαιρωθούν, ενώ υπάρχει ένας ακόμα τραυματίας, όλοι απ' την πλευρά των οπαδών της ομάδας του Περάματος.
Αμέσως μετά την επίθεση οι κρανιοφόροι αποχώρησαν, για να συνεχιστούν για λίγα λεπτά οι μάχες έξω από το γήπεδο. Μάλιστα, εκεί προχώρησαν οι οπαδοί και σε ανταλλαγή φωτοβολίδων, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να πάρουν φωτιά τα δέντρα.  Οι άνθρωποι του Περαμαϊκού κατηγορούν την αστυνομία για τη μη λήψη ουσιαστικών μέτρων ασφάλειας, αφού στο γήπεδο υπήρχαν μόνο πέντε αστυνομικοί, ενώ η διμοιρία των ΜΑΤ έφτασε στο χώρο των επεισοδίων όταν πλέον οι κουκουλοφόροι είχαν αποχωρήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες τα επεισόδια αποτελεούν ένα ακόμα επεισόδιο στη «βεντέτα» που έχει ανοίξει μεταξύ των οργανωμένων οπαδών. Οι τραυματίες έχουν διακομισθεί στον Ευαγγελισμό. 
Keywords
Τυχαία Θέματα