Ανοιχτοί λογαριασμοί στο «Γκελζενκίρχεν»

Το 1-1 της πρώτης αναμέτρησης μεταξύ Σάλκε και Γαλατάσαραϊ αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς ανάμεσα στις δύο ομάδες εν όψει της αποψινής ρεβάνς στο Γκελζενκίρχεν στις 21.45-Novasports 2.

Η γερμανική ομάδα βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, καθώς έπιασε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας την Άιντραχτ μετά τη μεγάλη νίκη της στο ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ απέναντι στη Ντόρτμουντ με 2-1. Ο Γενς Κέλερ, ωστόσο, δεν υπολογίζει στον Κλας-Γιαν Χούντελαρ που τραυματίστηκε στο συγκεκριμένο
παιχνίδι, όπως επίσης και στον τιμωρημένο Ζερμέιν Τζόουνς, σκόρερ του πρώτου αγώνα.

Η «Γαλατά» από την άλλη μεριά υπέστη ήττα-σοκ από την Γκεντσλερμπιρλιγκί στην έδρα της (0-1) έχοντας προφανώς το μυαλό της στο Champions League, αλλά παραμένει πρώτη στην Τουρκία. Ο Φατίχ Τερίμ επέκρινε δημόσια τους παίκτες του για την αγωνιστική τους συμπεριφορά και προανήγγειλε πρόστιμο σε περίπτωση που παρουσιάσουν ξανά τέτοιο πρόσωπο.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σουηδός Γιόνας Έρικσον. Στο όριο των καρτών είναι για τη Σάλκε οι Χέγκερ και Μάτιπ, ενώ από τη Γαλατάσαραϊ οι Ριέρα, Γιλμάζ, Νουνκέου, Άμραμπατ και Ινάν.
Keywords
Τυχαία Θέματα