Ανανεώνει με την Τσέλσι ο Ντρογκμπά

Πως αλλάζουν οικαιροί… Επί ημερών του Αντρέ ΒίλαςΜπόας στον πάγκο της Τσέλσι, στις αρχέςτης εφετινής αγωνιστικής περιόδου, οΝτιντιέ Ντρογκμπά και ακόμη κάποιες«παλιοσειρές» της Τσέλσι είχαν μπειστη «μαύρη λίστα» του Πορτογάλουτεχνικού.

Ο άπειροςπροπονητής θεωρούσε ότι κάνονταςεπίδειξη δύναμης στις «βεντέτες» των«μπλε» θα κέρδιζε τους νέους. Έσφαλλε,όπως απέδειξε η συνέχεια και το πλήρωσεμε την απομάκρυνσή του.

Οι «παλιοί»είχαν πάψει να παίζουν (και) για τονπροπονητή τους, η ηρεμία στα αποδυτήριαείχε χαθεί και η χρονιά φάνταζεκαταστροφική

για την Τσέλσι, με τιςήττες να είναι διαδοχικές. Η απομάκρυνσητου Βίλας Μπόας, όμως, έδωσε το έναυσμαγια την ολική επαναφορά της αγγλικήςομάδας, που θαρρείς και ελευθερώθηκεαπό αόρατα δεσμά.

Η ψυχολογία καικατ΄ επέκταση η διάθεση των Λάμπαρντ,Μαλουντά, Κόοουλ, Τέρι, Καλού και πρωτίστωςτου «μυθικού» Ντρογκμπά μεταστράφηκεθεαματικά. Ειδικά η εικόνα του Ιβοριανούνα παίζει αριστερό μπακ (!) στον επαναληπτικόμε την Μπαρτσελόνα και να ανακόπτειόλες τις επιθέσεις των αντιπάλων του ήνα πηδάει ένα κεφάλι ψηλότερα από τουςυπόλοιπους στην περιοχή του Τσεχ, στιςστημένες φάσεις, θα πρέπει να αποτελείσημείο αναφοράς και να διδάσκεται ωςπρότυπο αυταπάρνησης και ομαδικότητας.Ποια ήταν η συνέχεια; Η Τσέλσι κατάκτησετο Κύπελλο Αγγλίας και το ΤσάμπιονςΛιγκ, με κορυφαίο (μακράν του δεύτερου)τον Ντρογκμπά.

Χθες, στουςπανηγυρισμούς ο άσος από την Ακτή τουΕλεφαντοστού πήρε το Κύπελλο και τοπαρέδωσε στον ιδιοκτήτη της ομάδας,Ρομάν Αμπράμοβιτς. Από την πλευρά του,ο βαθύπλουτος Ρώσος θα τον ανταμείψειμε νέο συμβόλαιο, όπως υπογραμμίζουνπολλές έγκυρες αγγλικές ιστοσελίδες.Μάλιστα, ρεπορτάζ του «Skysports» ανέφερεότι τις προσεχείς ημέρες η διοίκηση καιο 34χρονος ποδοσφαιριστής θα ξεκινήσουνσυνομιλίες για την ανανέωση τηςσυνεργασίας τους, που πριν την έναρξητου χθεσινού τελικού έμοιαζε ανέφικτη.


Πηγή: naftemporiki.gr



Keywords
Τυχαία Θέματα