Ανακοινώθηκε ο Πρίντεζης

Ο Γιώργος Πρίντεζης είναι και επισήμως παίκτης του Ολυμπιακού, μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Έλληνας φόργουορντ υπέγραψε το συμβόλαιο του και θα ενισχύσει την ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς ενόψει των πλέι οφ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός
ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Πρίντεζη ως το τέλος της σεζόν 2010-2011.
Ο διεθνής φόργουορντ βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης στην Αθήνα κι αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις θα τεθεί στη διάθεση του Ντούσαν Ίβκοβιτς».Ο Γιώργος Πρίντεζης λίγο πριν ανακοινωθεί και επίσημα από την ομάδα του Πειραιά δήλωσε πως ετοιμάζεται για το νταμπλ με τον Ολυμπιακό.
«Θα δώσω το καλύτερό μου εαυτό όπως έκανα πάντα. Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Ολυμπιακό και ειλικρινά δεν περίμενα ότι θα γυρνούσα τόσο σύντομα και πάλι στον Ολυμπιακό αλλά να που έγινε.Από εδώ και πέρα όμως και έχοντας παρακολουθήσει την ομάδα και γνωρίζοντας σε τι κατάσταση βρίσκεται θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό όπως έκανα πάντα», δήλωσε στο sport24.gr και συνέχισε:«Έχουμε ενάμιση μήνα μπροστά μας και θέλω να κατακτήσουμε το νταμπλ. Άφησα αρκετά λεφτά για να παίξω και πάλι στον Ολυμπιακό αφού είχα συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο με την Μάλαγα και έρχομαι στον Ολυμπιακό για δύο μήνες».
Keywords
Τυχαία Θέματα