Αναδιάρθρωση ΕΡΤ, ΑΠΕ- ΜΠΕ

Στον επανασχεδιασμό των εποπτευόμενων φορέων της (ΑΠΕ - ΜΠΕ και ΕΡΤ) προχωράει η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, ύστερα από την ολοκλήρωση της δικής της αναδιοργάνωσης.

Τα παραπάνω τόνισε ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης, Ιωάννης Παναγιωτόπουλος, προς τους εργαζόμενους του Πρακτορείου, κατά την κοπή πίτας του ΑΠΕ - ΜΠΕ.

Όπως είπε ο κ. Παναγιωτόπουλος, η κυβέρνηση εγγυάται την αυτονομία του Πρακτορείου, επισημαίνοντας

ότι η στήριξη της κυβέρνησης είναι δεδομένη.

«Είμαστε στην τελική ευθεία του επανασχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας και σύντομα θα περάσουμε στον επανασχεδιασμό του ΑΠΕ -ΜΠΕ και της ΕΡΤ. Δύο διαφορετικοί οργανισμοί, δύο διαφορετικά οργανογράμματα, τα οποία δεν θα έχουν ως στόχο τον περιορισμό του προσωπικού, αλλά θα στοχεύουν στην καλύτερη λειτουργία, που σημαίνει εξοικονόμηση πόρων και καλύτερα αποτελέσματα».

Αναφερόμενος στο μισθολόγιο, είπε ότι εντός των ημερών θα υπογραφεί η ΚΥΑ που θα καθορίζει τους μισθούς των εργαζομένων και θα ισχύει έως το 2016.

Τέλος, ο κ. Παναγιωτόπουλος επισήμανε ότι μέσω του ΕΣΠΑ, η Γενική Γραμματεία θα ενισχύσει το ΑΠΕ - ΜΠΕ με νέα υλικοτεχνική υποδομή, καθώς όπως τόνισε, στόχος είναι το Πρακτορείο να είναι αποτελεί έναν ικανό οργανισμό που θα μπορεί να ανταποκριθεί για τα επόμενα είκοσι χρόνια.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής του ΑΠΕ - ΜΠΕ, Αντώνης Σκυλλάκος, ευχήθηκε υγεία, εργασιακή ειρήνη και καλή συνεργασία στους εργαζόμενους του Πρακτορείου.

Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΑΠΕ - ΜΠΕ, της ΠΟΕΣΥ και της ΕΣΗΕΑ.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα