Αλαφούζος: «Θαύματα δεν γίνονται...»

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Γιάννης Αλαφούζος μιλώντας για όλα τα θέματα που αφορούν τον Παναθηναϊκό, μεταξύ άλλων τα οικονομικά προβλήματα, την απομάκρυνση του Ζεσουάλδο Φερεϊρα.

Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ ανέδειξε με πολύ έντονο τρόπο τα τραγικά οικονομικά δεδομένα της ομάδας, μίλησε για κίνδυνο επιβίωσης, αλλά εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο Παναθηναϊκός θα επιζήσει, έστω και αν χρειαστεί ακόμα μεγαλύτερη μείωση του μπάτζετ και «αποψίλωση» του ρόστερ.

Ξεκαθάρισε

ότι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα παραιτήθηκε και δεν απολύθηκε, αν και εμμέσως άφησε να εννοηθεί ότι θα πάρει ποσοστό της αποζημίωσης που προβλέπει το συμβόλαιό του.

Ευχαρίστησε τον Κατσουράνη για τη διευκόλυνση που έκανε στο διακανονισμό για την καταβολή των χρημάτων που θα πάρει και ξεκαθάρισε ότι οι «πράσινοι» κερδίζουν οικονομικά με την αποπομπή του.

Για τον Καραγκούνη επεσήμανε ότι ήταν πολύ ακριβός για να μείνει, ενώ για το γήπεδο ανέφερε ότι ενώ θα είναι άμεση η επιστροφή στη Λεωφόρο, προχωρούν και οι επαφές για τον Βοτανικό, για γήπεδο 35.000 θέσεων που θα μπορεί να επεκταθεί σε 50-55.000 θέσεων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, υπερασπίστηκε τις μεταγραφές που έγιναν, πάντα με βάση τις οικονομικές δυνατότητες που υπήρχαν, ενώ έθεσε ως στόχο το Κύπελλο και την έξοδο στην Ευρώπη. Παράλληλα, κράτησε χαμηλά τον πήχη εν όψει και της επόμενης σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα