Ακριβοί γάμοι σε περίοδο κρίσης

Μπορεί ο Μπέρνι Έκλεστοουν να θεώρησε υπερβολικό το κόστος του γάμου της κόρης του, η πρώην σύζυγος του όμως δεν φαίνεται να έχει την ίδια άποψη. Η Σλαβίκα ξόδεψε το ποσό των 12 εκατομμυρίων λιρών για το γιορτινό τριήμερο κατά τη διάρκεια του οποίου η κόρη της Πέτρα παντρεύτηκε τον Τζέιμς Σταντ στο κάστρο Οdescalchi στη Ρώμη. Το μοντέλο από την Κροατία φαίνεται να έχει την άποψη ότι δεν μπορείς να περιορίσεις τα έξοδα όταν πρόκειται για την ευτυχία. Δήλωσε μάλιστα σε περιοδικό ότι δεν την ένοιαζε το κόστος γιατί επρόκειτο για μία μοναδική στιγμή στην ζωή μιας κοπέλας. Οι 12 εκατομμύρια λίρες

δεν πήγαν χαμένες γιατί έκαναν χαρούμενη την κόρη της. Έκανε επίσης την προκλητική δήλωση: «Ποιος νοιάζεται για τα λεφτά;».

Ήθελε να διοργανώσει τον τέλειο γάμο για την κόρη της γιατί σύμφωνα με την ίδια ο δικός της γάμος ήταν μία αποτυχία. Η Petra,21, φόρεσε ένα νυφικό αξίας 80.000 λιρών από την σχεδιάστρια Vera Wang και η τελετή περιέλαβε εμφανίσεις από τους Eric Clapton, τους Black Eyed Peas, οι οποίοι έλαβαν σύμφωνα με πηγές 1.500.000 λίρες καθώς και τον David Guetta ο οποίος για την βραδιά πήρε 500.000 λίρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα