Ακόμα ένας τελικός

Καίγεται για το τρίποντο ο Άρης απέναντι στον Πανιώνιο που μετρά τρείς συνεχόμενες ήττες και έχει μπλέξει.

Την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά του από την προτελευταία θέση της βαθμολογίας έχει ο Άρης, ο οποίος φιλοξενεί στο “Κλεάνθης Βικελίδης” τον Πανιώνιο (19.30) με στόχο το πρώτο εντός έδρας τρίποντο στο εφετινό πρωτάθλημα . Οι κίτρινοι έχοντας 14 βαθμούς απέχουν 5 από την Βέροια και με νίκη
κόντρα στους Νεοσμυρνιώτες θα πλησιάσουν ακόμα περισσότερο, τη στιγμή που την επόμενη αγωνιστική φιλοξενούν την ομάδα της Ημαθίας επιδιώκοντας να την προσπεράσουν.

Προέχει βέβαια η αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, ο οποίος δεν διανύει και την καλύτερή του φόρμα τις τελευταίες αγωνιστικές. Βρίσκεται μόλις 2 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και θέλει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα μετά από 3 σερί ήττες και 4 συνολικά στα τελευταία πέντε παιχνίδια.

Στα θετικά για τον Σούλη Παπαδόπουλο το γεγονός ότι δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών καθώς οι Μανιάς, Γιαννίτσης και Μπουγαϊδης προπονήθηκαν κανονικά και θα είναι στην αποστολή ενώ τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του αμφίβολου, Γουναρίδη. Αναφορικά με τον προπονητή του Πανιωνίου, Κωνσταντίνο Παναγόπουλο, αυτός δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους τραυματίες, Γιαννακόπουλο και Κουλουχέρη.
Keywords
Τυχαία Θέματα