Νέα συνάντηση για τους πλειστηριασμούς

Νέα συνάντηση θα έχουν αύριο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος για το ζήτημα των πλειστηριασμών στην πρώτη κατοικία.Εν τω μεταξύ, το πρωί, στο πρώτο θερινό τμήμα της βουλής ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης Θόδωρος Καράογλου δήλωσε ότι δεν θα κάνει δεκτές δύο βουλευτικές τροπολογίες που κατέθεσαν την πρώτη οι ανεξάρτητοι βουλευτές

Ανδρέας Λοβέρδος και Χρήστος Αηδόνης και τη δεύτερη οι επίσης ανεξάρτητοι Νίκος Σταυρογιάννης και Γιάννης Κουράκος για την παράταση της υφιστάμενης αναστολής πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας. Όπως είπε ο κ Καράογλου πρόκειται για ένα μείζονος σημασίας θέμα, στο οποίο η Κυβέρνηση θα δώσει λύση, στον κατάλληλο χρόνο.

«Πρώτη προτεραιότητα παραμένει η προστασία των αδύναμων», διαβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου στο ΜΕΓΚΑ και ανέφερε πως η κυβέρνηση κατανοεί πλήρως «την ευαισθησία των βουλευτών».

Στη χθεσινή συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου συζητήθηκαν τα εκκρεμή ζητήματα εν όψει της επανόδου των ελεγκτών της τρόικας και το πλαίσιο της νέας προγραμματικής συμφωνίας μεταξύ της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα