Άφαντος ο Η. Κασιδιάρης

Θύελλα αντιδράσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό από την επίθεση που δέχθηκε η Λιάνα Κανέλλη και η Ρένα Δούρου, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής από τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασσιδιάρη, ο οποίος παραμένει ασύλληπτος. Το αυτόφωρο λήγει αύριο το πρωί και αν έως τότε δεν εντοπιστεί, θα ασκηθεί εναντίον του δίωξη. Το περιστατικό που έκανε το γύρο του
κόσμου, καταδίκασαν σύσσωμη η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία. Μήνυση κατά του Ηλία Κασιδιάρη κατέθεσε η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου.

Μιλώντας στον Α9.84 η κ. Κανέλλη τόνισε ότι δεν θα κάνει μήνυση καθώς, όπως είπε, της αρκεί «που κάποιοι άνθρωποι έστω και ανίδεοι μέσα στην ησυχία και την αγωνία της καθημερινότητας τους, σε μια κρίσιμη περίοδο ανατρίχιασαν». Και πρόσθεσε: «Όσο σηκώνεται το πετσί μας μπροστά στην ασχήμια δεν φοβάμαι τίποτα». Εν τω μεταξύ, εξακολουθεί να διαφεύγει της σύλληψης ο Ηλ. Κασιδιάρης.

Τη βίαιη επίθεση καταδίκασε σύσσωμη η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας.

«Οι ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί σταθμοί μπορούν να οργανώσουν συζητήσεις με επιμέρους ομάδες των πολιτικών κομμάτων ούτως ώστε να μη δημιουργούνται προβλήματα. Από καμιά διάταξη του Συντάγματος και των νόμων δεν μπορεί να δικαιολογηθεί αποκλεισμός, από τη συζήτηση, οιουδήποτε κόμματος που συμμετέχει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012» σημειώνεται σε γνωμοδότηση του ΕΣΡ.

Αντιφασιστικό συλλαλητήριο στις 7 το απόγευμα με σημείο συνάντησης την πλατεία Ομονοίας διοργανώνεται από αντιρατσιστικές οργανώσεις  για τις αλλεπάλληλες επιθέσεις κατά των μεταναστών από μέλη της Χρυσής Αυγής
Keywords
Τυχαία Θέματα