Σιδηρόκαστρο: Επίθεση μελών Χρυσής Αυγής σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ (Βίντεο)

Άλλο ένα επεισόδιο «τραμπουκισμού» σημειώθηκε από μέλη της Χρυσής Αυγής χθες το μεσημέρι, σε συνέχεια των όσων συνέβησαν χθες το πρωί στην εκπομπή του Ant1, του Γιώργου Παπαδάκη, με τον Ηλία Κασιδιάρη και τις κ. κ. Λιάνα Κανέλλη και Ρένα Δούρου.

Το

επεισόδιο της φραστικής επίθεσης σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στο Σιδηρόκαστρο, όταν υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής έβρισε και κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος υποψήφιων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα, οι κ. κ. Στάθης Κουτμερίδης, Μιχάλης Τζελέπης και Γρηγόρης Ζαρωτιάδης συνομιλούσαν με ψηφοφόρους στη λαϊκή αγορά και στη συνέχεια κάθισαν σε μια καφετέρια. Όταν σηκώθηκαν να φύγουν, εμφανίστηκε ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Νικήτας Σιώης, που είναι διαιτητής ποδοσφαίρου στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα του νομού και στις προηγούμενες εκλογές είχε ανακηρυχθεί βουλευτής με 2.880 ψήφους.

Ο κ. Σιώης μαζί με άλλον έναν άνδρα άρχισαν να αποδοκιμάζουν και να βρίζουν τον κ. Ζαρωτιάδη, ενώ οι υπόλοιποι υποψήφιοι αντιλήφθηκαν το περιστατικό και επέστρεψαν στην καφετέρια και παραλίγο να ξεφύγει από κάθε έλεγχο η κατάσταση. Επί τόπου έφτασαν αστυνομικοί, οι οποίοι οδήγησαν τους υποψήφιους και των δύο κομμάτων στο αστυνομικό τμήμα. Εκεί δόθηκαν καταθέσεις και τελικά οι δύο πλευρές αποχώρησαν χωρίς να υποβληθούν μηνύσεις.

«Βρίζανε με ακατονόμαστες εκφράσεις εμάς και το κόμμα, φωνάζοντας για το Μνημόνιο και την πολιτική του ΠΑΣΟΚ» είπε στην εφημερίδα «Τα Νέα» ο κ. Κουτμερίδης. «Πλησιάσαμε για να αποτρέψουμε την επέκταση του επεισοδίου. Η κατάσταση λίγο έλειψε να εκτροχιαστεί. Υπήρξαν κάποια σπρωξίματα, όμως μετά από παρέμβαση των πιο ψύχραιμων, τα πνεύματα ηρέμησαν», δήλωσε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ στις Σέρρες Κώστας Τρέντσιος.

Keywords
Τυχαία Θέματα