The Wall στο ΟΑΚΑ

Ένα οπτικοακουστικό αριστούργημα, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν απόψε όσοι παρακολουθήσουν τη συναυλία του Ρότζερ Γουότερς «The Wall», στο ΟΑΚΑ (βίντεο).

Οι πόρτες ανοίγουν στις 17:30 και το πρώτο μέρος του σόου ολοκληρώνεται στις 21:30. Το δεύτερο ξεκινά στις 22:55, μετά από ένα 25λεπτο διάλειμμα.

Οι διοργανωτές υποστηρίζουν πως οι ώρες θα τηρηθούν με απόλυτη ακρίβεια κι απευθύνουν έκκληση στο κοινό για την έγκαιρη προσέλευσή του στο στάδιο.

Σύμφωνα με το πλάνο των διοργανωτών:

Για

την είσοδο στην ΑΡΕΝΑ (PITCH A/B) χρησιμοποιείται η ΜΑΡΑΘΩΝΑ Β.
Για την είσοδο στις κερκίδες από την εξωτερική πύλη μπροστά από τη ΘΥΡΑ 8 .
Το εκδοτήριο εισιτηρίων στο χώρο λειτουργεί σήμερα από τις 12.00 και θα βρίσκεται έξω από τη ΘΥΡΑ 8 του Ολυμπιακού Σταδίου
Oι φωτογραφικές μηχανές και κάμερες απαγορεύονται.
Την ημέρα της συναυλίας το TICKET HOUSE θα είναι ανοικτό έως τις 18:30
Τα parking του σταδίου θα είναι κλειστά.


Πρόκειται για ένα θέαμα σπουδαίας έμπνευσης και απόδοσης της μουσικής και των ερμηνειών και μάλιστα λένε πως θα είναι διαφορετικό από αυτό που παρουσιάστηκε το 2012, καθώς έχει επανασχεδιασθεί και ανανεωθεί, σύμφωνα με δηλώσεις του κιθαρίστα Ντέιβ Κίλμινστερ. «Αυτό σημαίνει μεγαλύτερη παραγωγή, περισσότερες εκρήξεις και πυροτεχνήματα, καλύτερες μηχανές προβολής (επίσης οι εικόνες είναι κατά πολύ πιο ζωηρές και καθαρές) και ένα πιο μακρύ τοίχος με extra οπτικό υλικό έτσι και αλλιώς... μερικά από τα οποία είναι από μια live κάμερα, οπότε θα μας δείτε από πολύ κοντά», είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο allaboutmusic.gr.

Το The Wall χτίστηκε το 1980 από τον Ρότζερ Γουότερς με τους Pink Floyd και το 1990 παίχτηκε στο Βερολίνο, σηματοδοτώντας την είσοδο σε μία νέα εποχή. Είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά άλμπουμ της ροκ μουσικής και το show έχει στιγματίσει το παγκόσμιο μουσικό στερέωμα.
Ο Roger Waters κάνει χρήση νέων δυναμικών γραφικών βίντεο και εικόνων ζωγραφίζοντας την ιστορία και τα τραγούδια.
Τετραφωνικός ήχος, ένα αεροπλάνο που πέφτει, πυροτεχνήματα, γιγάντιες φουσκωτές μαριονέτες, και πολλά special effects είναι λίγα μόνο από τα «υλικά» του μεγαλοπρεπούς show του Waters.

Για το τι θα δούμε απόψε στο ΟΑΚΑ μίλησε στη Βίκυ Παπαστεφάνου η Καλλιτεχνική Διευθύντρια της διοργανώτριας Εταιρίας Didi Music, Νανά Τράντου, η οποία επεσήμανε ότι είναι η τελευταία περιοδεία του Wall.

Keywords
Τυχαία Θέματα