Tα... μοιράστηκαν όλα Αρης και Ολυμπιακός

Ισόπαλοι 2-2 αναδείχθηκαν Αρης και Ολυμπιακός στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο τελευταίο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής για τη Σουπερλίγκα σε έναν αγώνα με αρκετό σασπένς.
Ηταν η πρώτη ισοπαλία για τον Ολυμπιακό που έχασε το ρεκόρ που ήθελε να πετύχει κατακτώντας
τον τίτλο χωρίς καν ισοπαλία!

Ο Αγκάνθο αφού ταλαιπώρησε τον Μανωλά σέντραρε από τα 30 μέτρα στην «καρδιά» της άμυνας των «ερυθρόλευκων» εκεί που ο επερχόμενος Παπαστεριανός εκμεταλλεύτηκε την λειψανδρία και με σουτ στην κίνηση νίκησε τον Κάρολ κι άνοιξε το σκορ για τους «κίτρινους» μόλις στο 3'!
Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 9', σε μια φάση που έφερε πολλά παράπονα από τους γηπεδούχους.
Ο Μασάδο σούταρε από το ύψος της περιοχής, ο Ψυχογιός σύμφωνα με τον Αρετόπουλο βρήκε τη μπάλα με το χέρι (σ.σ.: τον δικαιώνει το ριπλέι) κι ο Αμπντούν δεν αστόχησε από τα 11 βήματα ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Στο 79' ο Αρης πήρε κεφάλι στο σκορ! Ο Ψυχογιός έκανε κεφαλιά πάσα στον Γκέσιο, αυτός σούταρε, ο Κάρολ έδιωξε με τα πόδια όμως από κοντά ο Αγκάνθο έκανε το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!
Η χαρά των γηπεδούχων όμως κράτησε ελάχιστα. Ο Αμπντούν βγήκε από αριστερά, ο Ψυχογιός τον ανέτρεψε κι ο Αρετόπουλος του έδειξε δεύτερη κίτρινη κι έτσι ο Αρης έμεινε με 10 παίκτες. Ο Μασάδο εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα κόλλησε στη μικρή περιοχή κι ο Χολέμπας από κοντά ισοφάρισε σε 2-2!
Οι συνθέσεις των ομάδων
Άρης: Βελλίδης, Ψυχογιός, Πουλίδο, Παντίδος, Μαργαρίτης, Κοέλιο, Παπαστεριανός, Καζναφέρης, Οικονομόπουλος, Γιαννιώτας, Αγκάνθο.
Ολυμπιακός: Κάρολ, Τοροσίδης, Μανωλάς, Κοντρέρας, Χολέμπας, Μανιάτης, Μοδέστο (68' Λυκογιάννης), Τάτος (68' Γκρέκο), Αμπντούν, Μασάντο, Μήτρογλου.
Keywords
Τυχαία Θέματα