Superleague:Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα

Η 7η αγωνιστική ολοκληρώνεται σήμερα με την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις19:30 Novasports 1, με τις δυο ομάδες να αναζητούν τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Με τον Καμαρά να ακολουθεί το κανονικά πρόγραμμα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Μάκης Χάβος συμπεριλαμβάνονται δεκαεννιά ποδοσφαιριστές: Μπόγιοβιτς, Μπικέι, Καμαρά, Γκάλο, Γοδόι, Τζούνιορ, Πόι, Καλί, Μπελόν, Ράφαελ, Κούσας, Μελισσάς, Μπακάκης, Πασάς, Σφακιανάκης, Παπουτσογιαννόπουλος,
Γκόλιας, Κουτσοσπύρος, Στεφανάκος.

Τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα θέλει να συνεχίσει ο ΠΑΣ Γιάννινα και στο Αγρίνιο στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Το μόνο πρόβλημα του Σάββα Παντελίδη είναι ο Τόμας Ντε Βινσέντι, ο οποίος είναι τραυματίας και θα μείνει εκτός δράσης το επόμενο διάστημα. Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Βελλίδης, Αμπάρης, Αυγενικού, Κρητικός, Ρουμπουλάκου, Λίλα, Βίλα, Ίλιτς, Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Ντάσιος, Τσάβεζ, Κεϊτά, Κοροβέσης, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Μπέριος, Γιάκος και Στρούνα.
Keywords
Τυχαία Θέματα