Super League:Πανθρακικός-ΑΕΚ

Η αυλαία της 14ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται σήμερα στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό να υποδέχεται στις 19.30-Novasport1, την ΑΕΚ σε μία μάχη επιβίωσης ανάμεσα στις δύο ομάδες.
Μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα, η ΑΕΚ έπαψε να είναι ουραγός και θέλει επίσης για πρώτη φορά φέτος να κάνει δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Μόνο που ο αντίπαλός της είναι εξαιρετικά φορμαρισμένος. Ο Πανθρακικός από τότε που ανέλαβε
ο Παύλος Δερμιτζάκης έχει δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ είχε χάσει δύσκολα στο ντεμπούτο του στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο. Στην έδρα του έχει δύο στα δύο χωρίς να δεχτεί γκολ και με το εντυπωσιακό 4-0 επί του Άρη στο ενεργητικό του.
Με πολλές απουσίες θα υποδεχθεί την ΑΕΚ ο Πανθρακικός, στην αναμέτρηση που ρίχνει την αυλαία της 14ης αγωνιστικής της Super League. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός μετρά ούτε μία, ούτε δύο, αλλά... έξι απουσίες στην προσπάθεια των Θρακιωτών να διευρύνουν το αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων, για όσο το δυνατόν γρηγορότερη εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία.

Και μπορεί οι Μιχαλόπουλος, Μακρυδημήτρης και Μελίσσης να ήταν γνωστό ότι δεν θα βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας του Πανθρακικού, ωστόσο ούτε οι Στάθης, Σκλιοπίδης Καστσελάν, κατάφεραν τελικά να θέσουν εαυτούς στη διάθεση του Δερμιτζάκη ενόψει «κιτρινόμαυρων».
Η Ένωση από την πλευρά της έχει τη ψυχολογία με το μέρος της, καθώς προέρχεται από σπουδαία νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα, όπου είχε να αντιμετωπίσει πολλά αγωνιστικά προβλήματα, δείχνοντας ψυχή στα τελευταία λεπτά.

Μοναδικό πρόβλημα για τον Γερμανό τεχνικό, αφορά την απουσία του Παναγιώτη Λαγού. Κατά τα άλλα επιστρέφει κανονικά ο Κορδέρο. Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Κοτσαρίδη, Κοντοέ, Κουτρουμπή και Αρκούδα, καθώς ο Βλάχος είναι τιμωρημένος.
Keywords
Τυχαία Θέματα