Nίκες των φαβορί

Τα φαβορί επικράτησαν στα παιχνίδια της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΣΚΡΑΤΣ Basket League, με τα αποτελέσματα που ξεχωρίζουν να είναι οι νίκες της ΑΕΚ και του Ρεθύμνου.

Η ΑΕΚ συνέχισε την ανοδική πορεία της, επικρατώντας και του Κολοσσού, μέσα στη Ρόδο, ενώ σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε το Ρέθυμνο επί του Απόλλωνα Πάτρας, στην Περιβόλα. Εντός έδρας
νίκες για Άρη και Νέα Κηφιισιά, επιστροφή στις επιτυχίες για τον ΠΑΟΚ.

Ο Μαλίκ Χέρστον σκόραρε τους 13 από τους 19 πόντους του, στην τελευταία περίοδο, με την ΑΕΚ να επιστρέφει από το -14 για το μεγάλο "διπλό" στη Ρόδο (65-72) που τη βάζει σε τροχιά τετράδας. Μοιραίος για τον Κολοσσό, ο Ουότερς.

Το Ρέθυμνο επικράτησε του Απόλλωνα με 56-71 στην Πάτρα και εδραιώθηκε στην έκτη θέση της κατάταξης, στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Ο Άρης πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 67-63 κέρδισε στο "Nick Galis Hall" τον Πανιώνιο που ήταν φιλότιμος και πάλεψε το παιχνίδι ως το τέλος.

Η Νέα Κηφισιά είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα από τα πρώτα λεπτά και δίχως να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, έφτασε στη νίκη απέναντι στη Τρίκαλα (81-72).

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Πανελευσινιακό με σκορ 58-69, με τον "Δικέφαλο" να βάζει τις βάσεις για την νίκη από το πρώτο ημίχρονο καθώς στο τέλος αυτού κέρδιζε με 21-39.
Keywords
Τυχαία Θέματα