Μεγάλο «διπλό» στο Αγρίνιο

Άλμα παραμονής στην Super League πραγματοποίησε ο Λεβαδειακός στο Αγρίνιο, παίρνοντας ένα σπουδαίο τρίποντο απέναντι στον Παναιτωλικό που έχασε έδαφος στην μάχη της 5ης θέσης. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος ο Μιλοσάβλιεβ στο 72'.

Νίκη τεράστιας βαθμολογικής σημασίας πέτυχε ο Λεβαδειακός στο Αγρίνιο για την 29η αγωνιστική της Super League, επικρατώντας με σκορ 1-0 του Παναιτωλικού χάρη σε
τέρμα του Μιλοσάβλιεβ στο 72ο λεπτό.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό από άποψη ρυθμού, με τον Λεβαδειακό να παίζει ανοιχτά και τον Παναιτωλικό να κλωτσάει τρεις καλές ευκαιρίες να προηγηθεί.

Στην επανάληψη η δύναμη κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, οι φιλοξενούμενοι πήγαν στην λογική της κόντρας και με το γκολ του Μιλοσάβλιεβ κατάφεραν να φύγουν με ένα μεγάλο τρίποντο από το Αγρίνιο, κάνοντας ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή τους στην μεγάλη κατηγορία και την νέα σεζόν.
Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Παναιτωλικού

Διαιτητής: Αθανάσιος Γιάχος (ΕΠΣ Χίου)

Βοηθοί: Δημήτριος Τσάτσης (ΕΠΣ Ηπείρου), Δήμος Αναστόπουλος (ΕΠΣ Αρκαδίας)

Παναιτωλικός (Χάβος): Ράφαελ, Μπεχαράνο, Κούσας, Μαλεζάς, Ρουσκουγιέδα, Κουτρομάνος, Φωτάκης, Σκαραμοτσίνο, Μαρτίνες, Θεοδωρίδης (56' Μύγας), Μορένο.

Λεβαδειακός (Μάντζιος): Σηφάκης, Στάθης, Κώτσιος, Τομάς, Μιλιάζες, Πίντερ (53' λ.τ. Ζιτό), Πελέ, Μιλοσάβλιεβ (79' λ.τ. Τριποτσέρης), Πουλίδο, Μάντζιος, Γιακουμάκης (90+2' Γιακουμάκης).

Γκολ: - / 72' Μιλοσάβλιεβ

Κάρτες: 55' Σκαραμοτσίνο, 62' Κουτρομάνος, 78' Ράφαελ, 88' Μπεχαράνο / 79' Πελέ, 84' Στάθης, 87' Κώτσιος, 90' Τριποτσέρης, 90+5' Σηφάκης
Keywords
Τυχαία Θέματα