H ΕΚΤ αναζωπύρωσε την αντιπαράθεση

Οι αποφάσεις της ΕΚΤ αναζωπυρώνουν την αντιπαράθεση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αντώνης Σαμαράς έδωσε τη μάχη να επιτευχθεί η ποσοτική χαλάρωση. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτός που πολέμησε λυσσαλέα αυτή την προοπτική, λέει η Συγγρού. Ο κ. Σαμαράς διαψεύσθηκε παρά

τους ευσεβείς του πόθους για εξαίρεση της Ελλάδας, σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ. Η διαπραγμάτευση έχει ήδη ξεκινήσει, τονίζει. Στην προεκλογική δραστηριότητα τώρα των Πολιτικών αρχηγών που ολοκληρώνεται σήμερα στις 19.00 στο Τάε Κβο Ντο η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά. Στις 15.00 η διακαναλική συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα στο Ζάππειο Μέγαρο. Απευθείας μετάδοση από τον Αθήνα 984.

Σε Ξάνθη και Δράμα θα περιοδεύσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Στις19.00η ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα στην κεντρική πλατεία Λιβαδειάς.

Δημόσια συζήτηση με πολίτες θα έχει ο Σταύρος Θεοδωράκης, στον πολυχώρο Acro στην Ιερά Οδό. Μιλώντας πριν από λίγο στον ΑΝΤ1 ο κ. Θεοδωράκης τόνισε ο κ. Ντράγκι μας δείχνει τι μπορούμε να κερδίσουμε αλλά και τι να χάσουμε. Νομίζω ότι η σοβαρότητα θα επικρατήσει στο επιτελείο του κ. Τσίπρα αναφορικά με τη διαπραγμάτευση, είπε προσθέτοντας πως την Κυριακή το βράδυ θα πρέπει να γίνει άτυπη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών και να βρεθεί λύση, καθώς δεν πρέπει να πάμε σε δεύτερες εκλογές.

Ομιλία στις 19.30 του Γιώργου Παπανδρέου στην Πάτρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα