Europa League:ΠΑΟΚ-Άλκμααρ

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Άλκμααρ στην Τούμπα στις 22:05-ΑΝΤ1 και θέλει να τερματίσει πρώτος στον όμιλο του προκειμένου να έχει καλύτερη κλήρωση στη φάση των "32" του Europa League.

Η ολλανδική ομάδα προανήγγειλε πως δεν θα παίξει με όλους τους βασικούς της κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί με τον ΠΑΟΚ. Ο Στέφενς θα ξεκινήσει με τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, έχοντας κεντρικό αμυντικό
δίδυμο τους Κατσουράνη, Βίτορ. Δεξί μπακ θα είναι ο Κίτσιου και αριστερό ο Λίνο.Στη μεσαία γραμμή την τριάδα των χαφ θα αποτελέσουν οι Τζιόλης, Λάζαρ και Κωνσταντινίδης, ενώ στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Στοχ, Λούκας και Αθανασιάδης.

Από την άλλη πλευρά, ο Ντικ Άντβοκαατ έχει ως προτεραιότητα το πρωτάθλημα και αναμένεται να ξεκινήσει με τον Ντε Βίντερ κάτω από τα δοκάρια, ενώ τα στόπερ θα αποτελέσουν οι Λαμ και Χουντ. Στα δεξιά θα είναι ο Ρέινερ και αριστερά ο Χαπς. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Γκουντέλι, Όφερτουμ και Γκόρτερ και μπροστά οι Λιούις, Άντβιτς και Μπερχούις. Την αποστολή συμπληρώνουν οι οι Εστέμπαν, Γιόχανσον, Γκούντμονσον, Βάιτενς, Φαν Όβερουμ, Χέι και Ντο Σάντος.
Keywords
Τυχαία Θέματα