Dr.Cook χωρίς Τόμας Πρωτόπαπα

Με τον Γιάννη Λουκάκο να παραδίδει μαθήματα σε υποψήφιους σεφ, χωρίς την παρουσία του Τόμας Πρωτόπαπας κάνει πρεμιέρα στο Mega τo «Dr.Cook».

Η Αγγελική Δαλιάνη, ο Πέτρος Λαγούτης, η Κλαούντια Μάτολα, η Δήμητρα Σάλτου και η Πηνελοπή Πλάκα (που προστέθηκε τελευταία στιγμή στο καστ του παιχνιδιού, αντικαθιστώντας τον Τόμας Πρωτόπαπα

μετά το τραγικό ατύχημά του) δηλώνουν έτοιμοι για κάθε μαγειρική πρόκληση.

Σε κάθε επεισόδιο, ο Γιάννης Λουκάκος εξηγεί στους μαθητές του, αλλά καιστο κοινό μια βασική τεχνική μαγειρικής (κοπές λαχανικών, σοτάρισμα κλπ), απαραίτητη για τους λάτρεις της κουζίνας, ενώ στη συνέχεια, με βάση τη συγκεκριμένη τεχνική σεφ και μαθητές θα εκτελούν ταυτόχρονα μια συνταγή. Κάθε εκπομπή θα περιλαμβάνει τρεις συνταγές φαγητού και μία γλυκού.


Εν τω μετξύ, ο νεαρός ηθοποιός ετοιμάζεται, σύμφωνα με τον θείο του, Γιώργο Πρωτόπαπα, για μια μεγάλη μάχη καθώς ο οργανισμός του δεν έχει αντιδράσει ακόμη σε καμία από τις τρεις φαρμακευτικές αγωγές που του έχουν χορηγηθεί.

Με νέο μήνυμα του ο θείος του νεαρού ηθοποιού, Γιώργος Πρωτόπαπας μίλησε για τη μακροχρόνια μάχη που είναι έτοιμος να δώσει τόσο ο ανιψιός του, όσο και όλη η οικογένεια.
«Μετά την ολοκλήρωση της αγωγής, έγιναν οι πρώτες εξετάσεις στον Τόμας, οι οποίες δεν έδειξαν καμιά αντίδραση ή περαιτέρω βελτίωση! Η κατάσταση είναι σταθερή και πιθανά θα εξελιχθεί σε μακρόχρονη αναμονή αντίδρασης από τον οργανισμό του», ήταν το μήνυμα της οικογένειας στην εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη».

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τελευταίων εξετάσεων, αλλά και όλη η θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε ο Τόμας, δεν έφεραν τα αναμενόμενα αποτελέσματα, με αποτέλεσμα ο εγκέφαλος του νεαρού ηθοποιού να μη δίνει κανένα σήμα και όλοι πλέον προσεύχονται για το θαύμα.
Όλες αυτές τις μέρες οι γιατροί έχουν χορηγήσει τρεις διαφορετικές φαρμακευτικές αγωγές, ενώ πραγματοποιούν συνεχώς εξετάσεις, ελπίζοντας σε μια αντίδραση του οργανισμού του ηθοποιού.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον θείο του Τόμας, δεν υπάρχει καμία περίπτωση οι γιατροί να επιχειρήσουν να βγάλουν τη μηχανική υποστήριξη για να ελέγξουν τις αντιδράσεις του, τονίζοντας ότι αν βγάλουν τα μηχανήματα το παιδί δε θα καταφέρει να μείνει ζωντανό.
Την ίδια στιγμή, διάφορα blogs αναπαράγουν ανυπόστατες πληροφορίες, με αποτέλεσμα οι γονείς του Τόμας να έχουν αποφασίσει να κινηθούν νομικά για να σταματήσει πλέον η παραφιλολογία γύρω από την κατάσταση της υγείας του.

Πηγή: iefimerida, star.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα