«Art links 2014» @Γκάζι

Εξαήμερο φεστιβάλ εκδηλώσεων αφιερωμένο στην τέχνη ξεκινάει αύριο Παρασκευή 17 Οκτωβρίου στο HUB EVENTS, στο Γκάζι (Πειραιώς 133 και Αλμήνης 5).

Ζωντανή μουσική από διάφορα γκρουπ, επιδείξεις μόδας, εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας, stand up comedy, παραστάσεις χορού, αναγνώσεις ποίησης, δημιουργικά εργαστήρια και διαγωνισμοί για το καλύτερο έργο μεταξύ των εκθετών, είναι μερικές από τις εκδηλώσεις που περιλαμβάνει το «Art links 2014» το οποίο θα διαρκέσει έως την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου.

Ειδικότερα, οι εκδηλώσεις

του «Art Links 2014» περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, ομιλία της Βικτόρια Χίσλοπ σχετικά με τη σπουδαιότητα του βιβλίου στη ζωή μας και τη λογοτεχνία στο σήμερα (20 Οκτωβρίου στις 19:00), stand up comedy από την Κατερίνα Βρανά (21 Οκτωβρίου στις 21:00), έκθεση ζωγραφικής της Χαρίκλειας Παπαποστόλου, παρουσίαση του βιβλίου «Chasing Athens» της Marissa Tejada (19 Οκτωβρίου στις 17:30), έκθεση φωτογραφίας του Χάρη Σαββίδη, εργαστήριο φωτογραφίας από τον Γιώργο Μυριαγκό, εργαστήριο ζωγραφικής με τη Χριστίνα Λάμπερτ και επίδειξη μόδας από την ελληνική εταιρεία Raxevsky και τη σχεδιαστήρια Vivianna Maravegias.

Από το πρόγραμμα δεν θα λείψουν και οι μουσικές εκδηλώσεις. Συγκεκριμένα, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει, μεταξύ άλλων, μία live περφόρμανς από τον διεθνή σαξοφωνίστα Δημήτρη Βασιλάκη και το γκρουπ του, συναυλίες από τους Idra Kayne, Μπάμπη Μπλαζουδάκη, The Swing Shoes, The Funkey band, New Orleans Second Line, Gumbo YaYa και μπλουζ μουσική από τον Σίμο Κοκαβέση και τους The ΒluesCo.

Η γενική είσοδος είναι 2 ευρώ και η είσοδος για τις συναυλίες και τη stand up comedy είναι 10 ευρώ. Μέρος των εσόδων από τις εκδηλώσεις θα διατεθούν στον φιλανθρωπικό οργανισμό «Make a wish».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα