3o Learning & Teaching Conference

Για τρίτη συνεχή χρονιά το Mediterranean College διοργανώνει αύριο Σάββατο από τις 9:30 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Kολλεγίου (Πελλήνης 8, Αθήνα), το Learning & Teaching Conference.

Πρόκειται για μια σειρά παρουσιάσεων, σεμιναρίων και workshops που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα επίκαιρων θεμάτων. Το Συνέδριο είναι ανοιχτό σε όλους (με σειρά προτεραιότητας).

Θεματικοί Άξονες LTC ‘14

ENOTHTA A: Παρουσιάσεις Αποτελεσμάτων Ερευνητικού Έργου

Φέτος, για πρώτη φορά και σε συνεργασία με το ΚΕΤΑΚ (Κέντρο Ερευνών Τεχνολογικής Ανάπτυξης και
Καινοτομίας), το Συνέδριο θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει στην πρώτη ενότητα παρουσιάσεις προσωπικής έρευνας των καθηγητών του Κολλεγίου από όλες τις Σχολές και τα επιστημονικά αντικείμενα των προγραμμάτων που προσφέρει το Κολλέγιο, αναδεικνύοντας έτσι το αξιόλογο, διακεκριμένο και ερευνητικά ενεργό ακαδημαϊκό προσωπικό που διαθέτει.

ΕΝΟΤΗΤΑ Β: Αφιέρωμα στα διαδραστικά μαθήματα (workshops - περιορισμένος αριθμός θέσεων)

Πως μπορεί η απόκτηση της γνώσης να γίνει μια ελκυστική αλλά και αποδοτική διαδικασία; Πως θα επιστρέψουν οι φοιτητές στις αίθουσες; Πως θα συμβάλει ο ίδιος ο φοιτητής στη μαθησιακή διαδικασία; Στην εποχή του «fragmentation» και των «prosumers», η συγκεκριμένη ενότητα θα δώσει έμφαση σε μεθόδους και τρόπους ενίσχυσης του ενδιαφέροντος των φοιτητών για το μάθημα μέσω πιο διαδραστικών διαλέξεων με προδιαγραφές που επιτρέπουν σε εκπαιδευτικούς και φοιτητές να συν-διαμορφώνουν το μαθησιακό αποτέλεσμα.

Δηλώσεις συμμετοχής και αναλυτικό πρόγραμμα του Συνεδρίου στο http://www.medcollege.edu.gr/media1/news/510-learning-teaching-conferenc...

ή στο 2108899652, Δευτέρα έως Παρασκευή 12-6.
Keywords
Τυχαία Θέματα