Βρούτσης: "Στηρίζοντας τον Ε.Ο.ΚΑ.Ν., κερδίζουμε τη μάχη για καθαρό αθλητισμό"

17:33 6/2/2024 - Πηγή: Sport 24

Με ευχές, για έναν αθλητικό κόσμο απαλλαγμένο από απαγορευμένες ουσίες και μια επιτυχημένη Ολυμπιακή χρονιά για τους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024, πραγματοποιήθηκε η κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εθνικού Οργανισμού Καταπολέμησης Ντόπινγκ (Ε.Ο.ΚΑ.Ν.).

Στην εκδήλωση, εκτός του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, παρευρέθηκαν και οι: Γιώργος Μαυρωτάς (Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού), Αθανάσιος Τσιβίλης (Α΄ Αντιπρόεδρος της Ελληνικής

Παραολυμπιακής Επιτροπής), Ιωάννης Καρράς (μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και επικεφαλής της Ολυμπιακής προετοιμασίας), Γεωργία Φυρίγου- Κόνσολο (πρόεδρος του ΔΣ του ΟΑΚΑ), Κωνσταντίνος Χαλιορής (συντονιστής- γενικός διευθυντής του ΟΑΚΑ), εκπρόσωποι των Αθλητικών Ομοσπονδιών της χώρας και μέλη του ΔΣ του Ε.Ο.ΚΑ.Ν.

Στην ομιλία του ο κ. Βρούτσης αναφέρθηκε στη μάστιγα του ντόπινγκ, χαρακτηρίζοντάς το ως έναν από τους τρεις εχθρούς του αθλητισμού, τονίζοντας: "Στην Ελλάδα, τη χώρα που γέννησε τον αθλητισμό και της Ολυμπιακές αξίες είναι αποστολή όλων μας, Πολιτείας, παραγόντων, προπονητών και αθλητών, να παλέψουμε για να προασπίσουμε αυτές τις αξίες και να διασφαλίσουμε ένα αθλητικό κόσμο απαλλαγμένο από τις απαγορευμένες ουσίες. Η αποστολή του Εθνικού Οργανισμού Καταπολέμησης Ντόπινγκ είναι μια καθημερινή μάχη για καθαρό αθλητισμό και υγιείς αθλητές".

Keywords
Τυχαία Θέματα