Βόλφσμπουργκ - Ζάλτσμπουργκ 2-1: Οι "λύκοι" απέτρεψαν την πρόωρη πρόκριση των Αυστριακών

Στο καλύτερο παιχνίδι της στον 7ο όμιλο του Champions League, η Βόλφσμπουργκ πήρε τη νίκη με 2-1 επί της Ζάλτσμπουργκ και της στέρησε τη δυνατότητα να προκριθεί από τώρα στα νοκ άουτ της διοργάνωσης.

Στο ντεμπούτο του νέου τεχνικού τους στο θεσμό, οι "λύκοι" έδωσαν λόγο στον Φλόραν Κόφελτ να πανηγυρίζει μόλις στο 3', όταν ο Ρίντλε Μπακού έκανε το 1-0. Οι γηπεδούχοι είχαν το πάνω χέρι στο μεγαλύτερο μέρος του ημιχρόνου, ωστόσο οι Αυστριακοί

έχουν πάντα με το μέρος τους τα στημένα. Με μία εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση, ο Μαξιμίλιαν Βέμπερ ισοφάρισε σε 1-1 στο 30', με το έκτο φετινό τέρμα από στημένη φάση.

Το ενθουσιώδες κοινό στη "Φόλκσβαγκεν Αρένα" βοήθησε ώστε η Βόλφσμπουργκ να μπει εξίσου δυνατά και στο 2ο ημίχρονο. Ο Λούκας Νμέτσα στο 60' έκανε ένα διαγώνιο σουτ από πολύ δύσκολη θέση, όμως ο Φίλιπ Κεν δεν αντέδρασε σωστά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα από την κλειστή γωνία του.

Ο Ματίας Γιάισιε αποφάσισε να αντικαταστήσει τον φετινό πρώτο σκόρερ των ομίλων, Καρίμ Αντεγέμι, έπειτα από το 2-1 και η Ζάλτσμπουργκ δεν κατάφερε να βρει τρόπο να απαντήσει, γνωρίζοντας την πρώτη ήττα στον όμιλο, αν και δεν έχασε την πρωτιά.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Καστέλς, Λακρουά, Γκιλαβογκί, Μπρουκς, Μπάκου, Βρανξ (82' Εμπαμπού), Άρνολντ, Οτάβιο (73' Στέφεν), Ενμέτσα, Βέχορστ (63' Λουκεμπακιό), Γκέρχαρτ (73' Ρουσιγιόν)

ΖΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Κεν, Κρίστενσεν, Ονγκουενέ (77' Σολέ), Βέμπερ, Ούλμερ, Ζάιβαλντ, Καμαρά (89' Κιάεργκααρντ), Άαρονσον, Σούτσιτς (77' Αντάμου), Οκαφόρ, Αντεγέμι (63' Σέσκο)

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής Η βαθμολογία του 7ου ομίλου του Champions League Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής
Keywords
Τυχαία Θέματα