Τσιτσιπάς: Δύσκολη κλήρωση για τον Στέφανο στο Ρότερνταμ

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (10/2), η κλήρωση του πολύ δυνατού ΑΤΡ 500 τουρνουά που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα (11 – 19 Φεβρουαρίου) στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, παρόντος του Στέφανου Τσιτσιπά.

Λίγες ημέρες μετά την παρουσία του στην Ελλάδα και τη συμμετοχή του στους αγώνες της Εθνικής μας για τα μπαράζ ανόδου στο World Group

I του Davis Cup, ο 24χρονος τενίστας, τοποθετήθηκε στο Νο1 του ταμπλό, στο ABN Amro Open.

Και θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του, από νωρίς, στα βαθιά, μιας και θα κάνει πρεμιέρα κόντρα στον επικίνδυνο, 23χρονο Φινλανδό και Νο53 στην παγκόσμια κατάταξη, Έμιλ Ρουσουβόρι.

Τα πολύ δύσκολα, ξεκινάνε από τον 2ο μόλις γύρο, όπου, θα περιμένει να αντιμετωπίσει έναν εκ των Γιάνικ Σίνερ (Νο17) και Μπενζαμέν Μπονζί (Νο42).

Τον Νο8 του ταμπλό και Νο15 στην παγκόσμια κατάταξη, Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, έχει πιθανό αντίπαλο στα προημιτελικά ο Στέφανος. Σταν Βαβρίνκα, Ρισάρ Γκασκέ και Αλεξάντερ Μπούμπλικ, βρίσκονται στο bracket του Ισπανού.

Ενώ, στην ημιτελική φάση του θεσμού, ο Έλληνας πρωταθλητής, διασταυρώνεται με τον νικητή του πιθανού, σπουδαίου προημιτελικού, ανάμεσα σε Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Χόλγκερ Ρούνε.

Όσον αφορά το κάτω μέρος του ταμπλό, ο υπερασπιστής του τίτλου, Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ, βρίσκεται στο Νο4 του ταμπλό και έχει πιθανό αντίπαλο τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στα προημιτελικά.

Τους Λορέντζο Σονέγκο και Νταβίντ Γκοφάν, θα πρέπει να κερδίσει ο Καναδός για να φτάσει στους “8” του θεσμού, ενώ την ίδια ώρα ο Ρώσος, θα πρέπει να περάσει τα εμπόδια των Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα και Μπόρνα Τσόριτς.

Αντρέι Ρούμπλεφ και Χούμπερτ Χούρκατς, ξεχωρίζουν στο 4ο τεταρτημόριο, με τους Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ, Άλεξ ντε Μινόρ και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, να βρίσκονται επίσης εκεί.

Πιθανοί προημιτελικοί στο ABN Amro Open

Τσιτσιπάς – Καρένιο Μπούστα Ρούνε – Ζβέρεφ Μεντβέντεφ – Αλιασίμ Ρούμπλεφ – Χούρκατς

ΠΗΓΗ: Tennis24

Keywords
Τυχαία Θέματα