Τσάρλυ Στοίχημα: Χτυπώντας στο λάθος των αποδόσεων

08:45 2/4/2022 - Πηγή: Sport 24

Η Χετάφε έχει να κερδίσει από τις 4 Φεβρουαρίου, τρέχει ένα ρεκόρ 0-4-2 και το εντός έδρας παιχνίδι με τη Μαγιόρκα είναι από αυτά που ο Κίκε Φλόρες γνωρίζει πως πρέπει να κερδίσει, για να μην μπει ξανά σε περιπέτειες η ομάδα του.

Σε αυτό το διάστημα, η Χετάφε ηττήθηκε 4-3 από την Ατλέτικο, δεχόμενη γκολ στο τέλος, πήρε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Κάδιθ. Στη συνέχεια υποδέχθηκε την Αλαβές και έπαιξε με παίκτη λιγότερο από το 31ο λεπτό και παρότι έμεινε δύο φορές πίσω στο σκορ, κατάφερε να πάρει τον βαθμό.

Ηττήθηκε με

2-0 στην έδρα της Εσπανιόλ, σε ένα παιχνίδι που πήγε με πολλές απουσίες και το τελικό αποτέλεσμα είναι μαγική εικόνα, τα xGoals 0,12-0,48. Έμεινε στο 0-0 με τη Βαλένθια σε αγώνα με xG 1,21-0,25 και πήρε ηρωική ισοπαλία 1-1 στο Σαν Μαμές κρατώντας από το 64ο λεπτό, με παίκτη λιγότερο.

Προγνωστικά Ισπανία: Ευκαιρία για να ξεφύγει

Η Χετάφε έχει ρόστερ για δεκάδα, δεν πρόκειται να κινδυνεύσει. Υποδέχεται τη Μαγιόρκα (15:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24) που προέρχεται από έξι συνεχόμενες ήττες, που την έφεραν στην 18η θέση, με 26 βαθμούς, 3 βαθμούς λιγότερους από τη Χετάφε.

Καταλαβαίνετε πως είναι μία σημαντική ευκαιρία για την ομάδα του Κίκε Φλόρες, να κερδίσει και να πάρει μία σημαντική ανάσα για τη συνέχεια. Μετά τη διακοπή, απολύθηκε ο Λούις Γκαρσία Πλάθα και τη θέση του πήρε ο έμπειρος Αγκίρε. Ο Μεξικανός τεχνικός μία ανάλογη αποστολή είχε αναλάβει και το 2019/20, στη Λεγανές, χωρίς επιτυχία, καθώς η ομάδα υποβιβάστηκε. Ο άσος στο 2.20 στο μέσο όρο των εταιριών, καλά πληρωμένος με βάση τις δυνατότητες των δύο ομάδων.

Προγνωστικά Γαλλία: Απόδοση πρόκληση

Η απόδοση που είναι για να σηκώνεις τα χέρια ψηλά, είναι το 3.15 στον άσο της Νις που δημιουργεί μία διπλή ευκαιρία σε απόδοση 1.65. Αυτές οι τιμές δημιουργήθηκαν από τα τελευταία αποτελέσματα της Ρεν (18:00 Novasports 6HD, Live από το SPORT24).

Πραγματικά, ο Ζενεσιό έχει κάνει σπουδαία δουλειά και οι πέντε συνεχόμενες νίκες δεν ήρθαν τυχαία. Όμως πριν από έναν μήνα, στο αντίστοιχο παιχνίδι, το διπλό θα δινόταν κοντά στο 3.80.

Δεν έγινε τόσο καλή ομάδα ξαφνικά η Ρεν, για να δίνει 2.30 για διπλό στην έδρα της Νις. Για να καταλάβετε το πόσο παράλογες είναι οι τιμές, πριν από δύο αγωνιστικές, στην εκτός έδρας νίκη που έκανε η Ρεν στην Λιόν, η απόδοση του διπλού ήταν στο 3.58 στο μέσο όρο των εταιριών, με τη φετινή Λιόν, να είναι πολύ κατώτερη από τη φετινή Νις.

Η ομάδα του Γκαλτιέ δεν πρόκειται να προσφέρει ανάλογα δώρα με αυτά της άμυνας της Λιόν. Είναι πιο σοβαρή ομάδα, έχει καλύτερη αμυντική λειτουργία και οργάνωση. Η Νις δημιουργήθηκε για να φθάσει άμεσα να παίξει Champions League, πήρε τον καλύτερο προπονητή του Σαμπιονά και όλη τη χρονιά είναι στην πρώτη τριάδα. Έπεσε μετά την ήττα στο Βελοντρόμ και θέλει άμεσα να ανέβει. Πληρωμένος υπερβολικά ο άσος, αξίζει το ρίσκο, όποιος επιλέγει την ασφάλεια, το 1.65 στο 1ΧΔ, είναι πραγματικά υπερβολικό. Στο πρώτο γύρο, η Νις είχε περάσει με διπλό 1-2 από την Βρετάνη.

Προγνωστικά Γαλλία: Απόδοση πρόκληση

Η κατάντια της Μπορντό φαίνεται από τη βαθμολογική της θέση. Το γεγονός πως είναι δύσκολο να γυρίσει η κατάσταση και μοιάζει πιθανό ένας τόσο μεγάλος σύλλογος να πέσει κατηγορία, το καταλαβαίνει κανείς από το τελευταίο παιχνίδι με την Μονπελιέ. Με παίκτη παραπάνω έπαιζε από το 38ο λεπτό, με δύο παίκτες παραπάνω από το 50ο λεπτό και όμως έχασε με 2-0.

Η Λιλ έβγαλε αντίδραση μετά τον αποκλεισμό της από την Τσέλσι. Πέτυχε σπουδαίο διπλό στην έδρα της Ναντ και έδειξε πως θα δώσει μάχη, αρχικά για να βγει στην Ευρώπη και στη συνέχεια, αν βοηθήσουν και τα αποτελέσματα, να διεκδικήσει ακόμα και την 3ή θέση.

Η διαφορά είναι στους 6 βαθμούς από τη Ρεν, στους 4 από τη Νις που παίζουν μεταξύ τους. Κερδίζει η Λιλ σήμερα (20:00 Live από το SPORT24) την αδύναμη και εύθραυστη αμυντικά Μπορντό -μακράν η χειρότερη στην κατηγορία με 70 τέρματα παθητικό- και μπαίνει στη μάχη.

Πέντε συνεχόμενες νίκες μετρά απέναντι της, ο άσος ανάμεσα στο 1.50-1.55.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Χετάφε - Μαγιόρκα: 1 (απόδοση 2.20), 15:00 Νις - Ρεν: 1Χ (απόδοση 1.65), 18:00 Λιλ - Μπορντό: 1 (απόδοση 1.50-1.55), 20:00
Keywords
Τυχαία Θέματα