Τσάρλυ Στοίχημα: Αξιοποιούν τα λάθη των ανταγωνιστών τους

Στην Serie Α, η Λάτσιο έχει την πολύ μεγάλη ευκαιρία απόψε να αξιοποιήσει τις ισοπαλίες της Ρόμα και της Αταλάντα και να περάσει στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του επόμενου Europa League (21:45 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24).

Προγνωστικά Ιταλία: Με νίκη περνάει στην πέμπτη θέση

Μετά τον αποκλεισμό

από την Πόρτο, η Λάτσιο έκανε σπουδαία εμφάνιση και επικράτησε με 3-0 στην έδρα της Κάλιαρι. Στο τέλος του αγώνα, ο Μαουρίτσιο Σάρι δήλωσε πως "από τον Δεκέμβριο και μετά παίζουμε καλά". Η αλήθεια είναι, πως πράγματι η Λάτσιο παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο. Κερδίζει και με όμορφο θέαμα τις κατώτερες ομάδες, δυσκολεύεται ωστόσο να διαχειριστεί παιχνίδι σε πιο υψηλό επίπεδο και εκεί γνωρίζει ήττες στο όριο.

Η Βενέτσια τρέχει ρεκόρ 1-4-9 και σωστά βρίσκεται κάτω από την επικίνδυνη ζώνη. Έχει επίσης σημαντικές απουσίες. Είναι εκτός ο ηγέτης/μεσοεπιθετικός Αράμου (23/5 γκολ, 4 ασίστ). Τεράστια απουσία εξάλλου, ο βασικός γκολκίπερ Ρομέρο (16/-33). Να σημειώσω εδώ, πως είναι τραυματίας και ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Λετζερίνι (6/-10), επομένως θα ξεκινήσει ο τρίτος τερματοφύλακας, ο 37χρονος, Φινλανδός Μαενπάα. Ο άσος με over 1,5 στο 1.50.

Προγνωστικά Ισπανία: Χρειάζεται μία διαφορά ασφαλείας ο Αντσελότι

Η Ρεάλ πήρε μία τεράστια πρόκριση μεσοβδόμαδα με την Παρί, στο Champions League. Το παιχνίδι στη Μαγιόρκα γίνεται σήμερα Δευτέρα, οπότε είχε ημέρες για να πάρει ανάσες (22:00 Novasport 1HD, Live από το SPORT24).

Ο Κάρλο Αντσελότι είναι σίγουρο πως θέλει να αξιοποιήσει τη νέα γκέλα της Σεβίλλης για να πάει τη διαφορά στους 10 βαθμούς, ώστε να μπορεί να αφοσιωθεί αποκλειστικά στο Champions League. Είναι μεγάλος σε ηλικία ο κορμός της Ρεάλ και ο έμπειρος τεχνικός γνωρίζει καλά, πως κάτι τέτοιο θα τον βοηθήσει για να κρατάει φρέσκια την ομάδα του.

Την επόμενη Κυριακή, η Ρεάλ έχει ντέρμπι με τη φορμαρισμένη Μπαρτσελόνα, καταλαβαίνετε λοιπόν, πως αν δεν κερδίσει τη Μαγιόρκα, θα κινδυνέψει σοβαρά να μειωθεί η διαφορά ασφαλείας που έχει πάρει. Η Μαγιόρκα έχει χάσει δύο κολλητά εντός έδρας παιχνίδια με Βαλένθια (1-0) και Σοσιεδάδ (2-0). Την περασμένη αγωνιστική που σκόραρε τρία τέρματα στο Βίγο, είχε άθλια αμυντική λειτουργία και ηττήθηκε δίκαια με 4-3, 2,80-1,59 xGoals. Το διπλό της Ρεάλ σε απόδοση 150.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Λάτσιο - Βενέτσια: 1 & over 1,5 (απόδοση 1.50), 21:45 Μαγιόρκα - Ρεάλ: 2 (απόδοση 1.50), 22:00
Keywords
Τυχαία Θέματα